Land Rover Defender - Masina Anului 2021 pentru femei

● Noul Land Rover Defender este desemnat câștigător absolut în categoria “Women’s World Car of the Year 2021” și “Best Medium SUV 2021”, sărbătorind, cu stil, Ziua Internațională a Femeii.

● Membrele juriului elogiază designul remarcabil, capabilitățile off-road imbatabile, ținuta de drum excelentă, alături de utilitatea și conectivitatea de ultimă oră

● Gama Defender oferă posibilități ample de alegere, printre care variantele 90, 110 și Hard Top, precum și diferite motorizări, de la un hibrid cu încărcare la priză până la un nou motor V8

● De la lansare și până în prezent, Defender a câștigat peste 50 de premii internaționale, iar cererea pentru variantele 110 și 90 a crescut permanent

 

Modelul Defender a fost desemnat câștigător absolut în categoria “Mașina anului 2021 pentru femei”. Este pentru prima dată când un model Land Rover câștigă marele trofeu în concursul “Women’s World Car of the Year”, acest triumf fiind cel mai nou din seria de distincții internaționale acordate celui mai capabil Land Rover construit vreodată.

Defender rămâne consecvent spiritului deschizător de drumuri care caracterizează Land Rover de peste 70 de ani și care redefinește aventura în secolul 21. Emblematic prin denumire, formă și capabilitate, automobilul este disponibil în mai multe variante, putând fi personalizat cu unul din cele patru pachete de accesorii, astfel încât proprietarii să se bucure și mai mult de lumea din jurul lor.

Concursul “Women’s World Car of the Year” (WWCOTY) este singurul concurs mondial dedicat mașinilor în care juriul este alcătuit exclusiv din femei, cu 50 de jurnaliste din domeniul auto din 38 de țări de pe cinci continente, care selectează cele mai bune modele noi.

Nick Rogers, Executive Director, Vehicle Programmes, Jaguar Land Rover a spus: „Pentru întreaga echipă, acesta reprezintă o onoare deosebită și o recunoaștere a eforturilor depuse pentru a crea un vehicul atât de capabil. Defender a câștigat peste 50 de premii internaționale, fapt care ne demonstrează că viziunea noastră inițială privind un Defender al secolului 21 a fost corectă. Noul Defender combină o siluetă inconfundabilă cu tehnologie de ultimă oră, într-un design care continuă tradiția și asigură capabilitățile autentice Land Rover. Rezultatul este o familie de vehicule cu tracțiune integrală care face cinste numelui Defender.”

Marta García, Executive President Women’s World Car of the Year, a spus, „Legenda a fost actualizată. Land Rover Defender nu mai este doar un SUV cu care poți să traversezi Amazonul sau să mergi în deșert. Acum poți să pleci la drum în condiții de confort egale celor oferite de o limuzină de lux. Pentru acest motiv, dar și pentru tehnologia încorporată și confortul oferit, Defender a fost ales “Mașina Anului” de “Women's World Car of the Year”.”

Interiorul adoptă personalitatea minimalistă a modelului Defender originar, cu accent pe simplitate și utilitate. Defender 110 oferă configurații cu cinci, șase sau 5+2 locuri, în timp ce modelul 90 poate primi șase ocupanți într-un vehicul de lungimea unui mașini compacte de familie.

Multitudinea de capabilități de care dă dovadă Defender determină ridicarea ștachetei în domeniul rezistenței pe teren accidentat și al confortului pe drumuri amenajate. Instalate pe platforma solidă de aluminiu D7x a Land Rover - cel mai rigid șasiu al mărcii - tehnologiile avansate specifice vehiculelor de teren și motorizările ultramoderne asigură capabilități imbatabile. Manevrabilitatea impecabilă oferă conducătorului auto o experiență plină de satisfacții la volan și confort superior la drum lung, pe orice teren. Experții Euro NCAP au acordat modelului Defender calificativul maxim de cinci stele.

Motoarele avansate Ingenium pe benzină și motorină (mai ecologice) garantează puterea, controlul și eficiența tuturor variantelor de Defender în orice condiții de mediu, în timp ce motorizările Plug-in Hybrid (PHEV) asigură o autonomie de 43 km* în modul complet electric. În plus, un puternic motor V8 supraalimentat oferă familiei Defender noi niveluri de performanță și implicare a conducătorului auto.

De la lansare, Defender a câștigat peste 50 de distincții internaționale, printre care „Top Gear’s 2020 Car of the Year”, „Motortrend’s 2021 SUV of the Year” și „Autocar’s Best SUV 2020”.

 

* Toate datele privind consumul de combustibil și emisiile de CO2 menționate mai sus se referă la testul oficial combinat EUWLTP TEL pentru versiuni cu cinci locuri. Cifrele prezentate reprezintă rezultate ale încercărilor oficiale realizate de producător în conformitate cu legislația UE. Exclusiv în scopul comparației. Datele pentru condiții reale pot fi diferite. Datele privind eficiența consumului de carburant și emisiile de CO2 pot varia în funcție de factori cum sunt stilul de conducere, condițiile de mediu și accesoriile.

Vezi oferta Range Rover Defender

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.