Defender, capabil de lucruri marete

Noul Defender este cel mai dur si mai capabil Land Rover construit vreodata, oferind conectivitatea secolului 21 si performante inegalabile pe teren accidentat. Inca de la debutul de la Frankfurt Motor Show din septembrie 2019, cererea pentru acest model s-a ridicat la un nivel fara precedent. Mai mult de 1,2 milioane de persoane au configurat modelul si jumatate dintre acestia au ales un pachet de accesorii.

Cele doua variante de caroserie, 90 si 110, multiplele variante de personalizare prin accesorii, disponibilitatea tehnologiei plug-in hybrid si interiorul practic contureaza un model capabil si conectat, care isi respecta traditia 4x4 din 1948.

Defender 90 ofera spatiu pentru sase persoane, intr-o caroserie mai scurta decat a multor masini compacte pentru familie, iar ampatamentul scurt si consolele scurte garanteaza performante off-road exceptionale. Sistemul Terrain Response configurabil, tractiunea integrala, cutia de transfer cu doua game si diferentialul blocabil activ spate sunt atuurile celui mai capabil Land Rover. 

Spiritul de Aventura a ramas intact: sarcina de transport in mers este de maximum 168 kg2. Sarcina statica, de 300 kg, a modelului Defender va permite sa va bucurati mai mult de aventura. Iar daca doriti sa ramaneti peste noapte, cortul cu montare pe plafon va permite acest lucru. 

Adancimea de traversare a vadurilor, de 900 mm, permite modelului Defender sa traverseze cursurile de apa.3 Programul Wade al sistemului Terrain Response mareste garda la sol, cu ajutorul suspensiei pneumatice gestionate electronic. Sistemul de camere video perimetrale 3D, cu detectare a adancimii vadurilor, va informeaza cat de adanca este apa.

 

Pentru mai multe detalii despre model, accesati pagina Land Rover Defender 

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.