Autoturisme - 1 oferte

HYUNDAI TUCSON

27.477 EUR

24.990 EUR

TVA INCLUS DEDUCTIBIL

  • Benzina

Vehicul Test Drive Pret special

Vezi detalii
Hyundai Tucson este modelul Hyundai cel mai bine vandut pe piata europeana, unde au fost comercializate peste 400.000 de unitati, de la lansarea sa din anul 2015. De altfel, Hyundai se claseaza, incepand cu anul 2010, in topul celor mai importanti cinci producatori auto la nivel mondial, detinand, in Coreea, cel mai mare complex de productie existent in industria auto, cu o capacitate anuala de peste 1.500.000 de unitati. Aerodinamica. Hyundai Tucson are un design exterior aerodinamic, elegant si, in acelasi timp, practic. Coeficientul aerodinamic imbunatatit, completat de baza masiva, ii confera stabilitate superioara la viteze mari. La obtinerea acestor performante, contribuie si eleronul, marginea barei de protectie frontala, montantul A mai putin curbat, terminatiile laterale ale barei de protectie spate si optimizarile aerodinamice ale sasiului.

Motorizare - Toate motorizarile modelului Hyundai Tucson au fost imbunatatite pentru a putea oferi manevrabilitate sporita si eficienta, fiind adaptate, totodata, normelor Euro 6. Motorizarile disponibile sunt 1.6 GDi, 1.6 T-GD-i si 2.0 CRDi. Suspensia fata este de tip tip McPherson cu design imbunatatit pentru un raspuns mai precis, iar cea spate - Multi-link cu o geometrie optimizata pntru confort si stabilitate in rulare. Manevrabilitate - Mai multe sisteme asigura oricarui Hyundai Tucson manevrabilitate superioara. Este vorba despre Sistemul avansat de control al tractiunii in viraje (ATCC), de Sistemul de monitorizare a presiunii in anvelope (TPMS), de frana de mana actionata electric (EPB) prin intermediul unui buton si de tetierele active care, in cazul unui impact, isi ajusteaza, in mod activ, pozitia. Hyundai Tucson este dotat, de asemenea, si cu un Sistem de 6 airbaguri.

Confort - Hyundai Tucson nu doar ca are un design interior personalizabil, ci si dotat cu tehnologii intuitive (porturi USB si AUX, pozitionate central sau frana de mana actionata electric).

De asemenea, are o serie de dotari de exceptie, precum sistem de ventilatie spate, sistem de ancorare scaune pentru copii si cumparaturi, portbagaj cu deschidere automata, pilot automat, sistem de control si ajustare a pozitiei scaunelor si de incalzire, respectiv ventilatie a acestora. Siguranta este, de asemenea, un punct forte al modelului Hyundai Tucson care a obtinut, in 2015, cinci stele la testele de siguranta Euro NCAP. Astfel, printre altele, acesta este dotat cu un Sistem de franare automata la detectarea pietonilor, dar si cu un Sistem inteligent de asistenta la parcare (SPAS).
Contactează-ne