Autoturisme - 1 oferte

FORD FOCUS

36.860 EUR

30.940 EUR

TVA INCLUS DEDUCTIBIL

  • Benzina

Vehicul Test Drive Pret special

Vezi detalii
Ford Focus.
Producatorul automobilelor Ford, Henry Ford, a fost un adevarat geniu care a revolutionat industria de productie a autovehiculelor prin inventiile sale - tehnicile de productie de masa si linia mobila de asamblare. Tot el, a produs, pentru prima oara in lume, masini practice si accesibile care au schimbat viata multor oameni. Ford Motor Company duce mai departe aceasta mostenire impresionanta si realizeaza, si astazi, masini cu performante extraordinare precum modelul auto Ford Focus.
Performantele deosebite ale motorului se numara printre dintre caracteristicile distinctive ale modelului auto Ford Focus, intrucat asigura un nivel optim de putere si performanta, reducand, in acelasi timp, costurile de functionare si emisiile de dioxid de carbon. Toate tipuri de motoare cu care sunt echipate masinile din gama Ford Focus respecta standardele stricte ale clasei de emisii Euro 6 si asigura control maxim in viraje. Pentru schimbarea corecta a treptelor de viteza, modelul este dotat cu un indicator luminos pe panoul de bord.

Ford Focus este prima masina din lume premiata cu patru trofee Euro NCAP - Advanced Safety Rewards, o distinctie foarte importanta acordata de Organizatia Independenta pentru Siguranta din Europa. Tehnologiile care i-au adus modelului Ford Focus aceasta recunoastere sunt Sistemul de Avertizare a Soferului, Sistemul de Avertizare Frontala, Sistemul Active City Stop si Sistemul de Asistenta la Pastrarea Benzii. De asemenea, Ford Focus a fost considerat, in ceea ce priveste siguranta, Best in Class, la categoria Masini de familie de talie mica.

Ford Focus este, prin excelenta, un model care asigur un maxim de confort fiind dotat cu tehnologii inteligente care fac condusul mai usor si mai placut. Este vorba despre tehnologia avansata hands-free cu SYNC 3, sistemele pentru chei KeyFree si MyKey, sistemul Ford Power pentru pornirea masinii si sistemul Ford Easy Fuel pentru alimentarea fara probleme. Sistemul Quickclear curata iarna parbrizul si stergatoarele, senzorul de ploaie pentru stergatoare are reglare automata, iar oglinzile electrice se pliaza singure.
Peste 10 tipuri de tehnologii si sisteme asigura asistenta la condus.

Este vorba despre Sistemul de asistenta pentru unghiul mort, Sistemul activ de asistenta la parcare, Sistemul de mentinere a benzii, Sistemul de recunoastere a indicatoarelor rutiere, Sistemul de franare activa, Sistemul de asistenta pre-coliziune, Sistemul Ford PowerShift, Sistemul de avertizare a soferului si Sistemul de asistenta la pornirea din rampa. Acestora li se adauga functia de indicare a distantei de pe panoul de bord, tehnologia tempomatului adaptiv, faza lunga automata si farurile bi-xenon.
Contactează-ne