0 - 2 din 2 de oferte
Hyundai Elantra. Producatorul coreean Hyundai este singurul fabricant auto din lume care detine propria sa otelarie. Hyundai Steel produce, astfel, tot ceea ce este necesar pentru productia interna a componentelor caroseriei auto. Unul dintre modelele gamei Hyundai care se distinge prin rezistenta sa este noul Hyundai Elantra, o masina care incorporeaza, in proportie de 53%, otel de inalta anduranta. Rezistenta - Structura din otel a modelului Hyundai Elantra ii confera acestui model manevrabilitate si performante sporite. La acest capitol, masina se distinge si prin elementul de intarire al usii din spate, stalpii B ranforsati si discurile frana fata de 15". Noul Hyundai Elantra dispune, de asemenea, de tehnologii avansate de siguranta (Sistemul de management al stabilitatii vehiculului – VSM, Sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri – TPMS si geamuri electrice). Noul Hyundai Elantra se distinge prin stabilitate si manevrabilitate deosebite, caracteristici asigurate de suspensia fata tip McPherson cu design imbunatatit si cea spate CTBA. Modelul este disponibil pe piata cu doua variante de motorizare 1.6 CRDi care are o capacitate maxima de 136 CP si 1.6 MPi, cu propulsor pe benzina si putere maxima de 128 CP. Cele doua variante de motorizare sunt disponibile in anumite regiuni cu anumite diferente. Aspectul inovator al noului Hyundai Elantra este nu doar sofisticat si impunator, ci si impresionant. Totodata, acesta reprezinta cea mai recenta interpretare a expresiei “fluidic sculpture 2.0”, din limbajul specific Hyundai. Designul exterior aerodinamic este completat de reflectoarele spate, de manerele exterioare cromate, de stergatoarele Aero Blade si fanta de dirijare a fluxului de aer, in timp ce la interior tapiteria este disponibila in trei variante. Hyundai Elantra este deopotriva un model cu personalitate si personalizabil. Pentru confortul pasagerilor, sunt disponibile la interior dotari precum oglinda retrovizoare electrocroma (ECM), sistemul de ventilatie spate, geamurile electrice, portul USB, prasolarele, sistemul audio, scaunele si volanul cu functie de incalzire, sistemul de ajustare a scaunelor, cele de depozitare si de dezaburire automata. In plus, exista Sistemele de management al stabilitatii vehiculului (VSM), de monitorizare a presiunii in pneuri (TPMS) si de asistenta la parcare (PAS).
Compara Inchide
Filtrare avansata

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

    ;