Raport carVertical

Raport carVertical

Daca exista un sfat de acordat clientului de masini rulate, acesta este sa nu se grabeasca si sa apeleze la surse sigure, care au istoric si notorietate pe piata. Surse la care poate apela si mai departe in caz de eventuale probleme.

Toate autovehiculele aflate in parcul Tiriac Auto Rulate sunt verificate tehnic, iar istoricul de exploatare este verificat prin intermediul CarVertical si a altor baze de date disponibile.

Astfel cumparatorul evita situatia unor masini implicate in accidente anterioare si cosmetizate, a unor autovehicule rulate excesiv si prezentate cu kilometraj redus.

Apelati la furnizori de incredere, cu experienta si notorietate in domeniu.

Tiriac Auto Rulate.

Stii ce cumperi. Stii ce conduci!

Tiriac Auto in parteneriat strategic cu platforma carVertical, primul registru global de istoric auto

 

Tiriac Auto, prin divizia dedicata vanzarii de autovehicule rulate – Tiriac Auto Rulate, si-a unit fortele cu platforma de verificare a istoricului auto – carVertical, avand ca obiectiv principal combaterea inselaciunilor si fraudele auto. 

Urmare a acestui parteneriat, toate autovehiculele rulate vandute de Tiriac Auto beneficiaza de un raport de istoric carVertical, care ne ajuta sa oferim clientilor nostri masini fara modificari ale contorului de parcurs si daune ascunse sau istoric de accidente grave. 

Ajuta la construirea increderii si a reputatiei

 

Potrivit companiei de date IT carVertical, 19,8%  dintre masinile second hand din Romania pot avea frauda de kilometraj, iar 43,9% dintre vehiculele second hand au suferit un accident. Rapoartele privind istoricul vehiculelor ajuta la selectarea masinilor mai bune pentru revanzare, precum si la construirea increderii clientilor. 

„In ziua de azi, ne confruntam cu provocari pe care nu le-am avut inainte. Niciodata nu a fost atat de dificil sa cumperi o masina buna, cu un pret corect. Preturile sunt deseori exagerate din cauza lipsei de masini second hand. In acest context, am decis sa ne mentinem reputatia si sa semnalizam masinile cu istoric ascuns, ce include fraude de kilometraj sau accidente grave”, a declarat Marius Marian - CEO Tiriac Auto.

Aceasta actiune se inscrie in linia strategica urmata de Tiriac Auto, constand in oferirea unor servicii transparente, de incredere, intr-o piata a autovehiculelor second-hand in care exista numeroase suspiciuni vizavi de corectitudinea unor jucatori. Increderea Tiriac Auto in serviciile si evaluarile sale este demonstrata si printr-un pachet de servicii unicat pe care compania le pune la dispozitia cumparatorilor de masini rulate: garantie de 12 luni, in limita a 15.000 km., 7 zile retur, posibilitate test-drive, dar si variante de schimb auto prin buy-back sau trade-in. 

Contactează-ne