Autoturisme - 4 oferte

HYUNDAI ELANTRA

30.702 EUR

24.941 EUR

TVA INCLUS DEDUCTIBIL

  • Benzina

Vehicul Test Drive Pret special

Vezi detalii
HYUNDAI ELANTRA

29.083 EUR

23.485 EUR

TVA INCLUS DEDUCTIBIL

  • Benzina

Nou Pret special

Vezi detalii
HYUNDAI ELANTRA

30.464 EUR

24.913 EUR

TVA INCLUS DEDUCTIBIL

  • Benzina

Nou Pret special

Vezi detalii
HYUNDAI ELANTRA

26.894 EUR

21.343 EUR

TVA INCLUS DEDUCTIBIL

  • Benzina

Nou Pret special

Vezi detalii
Hyundai Elantra.

Producatorul coreean Hyundai este singurul fabricant auto din lume care detine propria sa otelarie. Hyundai Steel produce, astfel, tot ceea ce este necesar pentru productia interna a componentelor caroseriei auto. Unul dintre modelele gamei Hyundai care se distinge prin rezistenta sa este noul Hyundai Elantra, o masina care incorporeaza, in proportie de 53%, otel de inalta anduranta. Rezistenta - Structura din otel a modelului Hyundai Elantra ii confera acestui model manevrabilitate si performante sporite. La acest capitol, masina se distinge si prin elementul de intarire al usii din spate, stalpii B ranforsati si discurile frana fata de 15".

Noul Hyundai Elantra dispune, de asemenea, de tehnologii avansate de siguranta (Sistemul de management al stabilitatii vehiculului – VSM, Sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri – TPMS si geamuri electrice). Noul Hyundai Elantra se distinge prin stabilitate si manevrabilitate deosebite, caracteristici asigurate de suspensia fata tip McPherson cu design imbunatatit si cea spate CTBA. Modelul este disponibil pe piata cu doua variante de motorizare 1.6 CRDi care are o capacitate maxima de 136 CP si 1.6 MPi, cu propulsor pe benzina si putere maxima de 128 CP. Cele doua variante de motorizare sunt disponibile in anumite regiuni cu anumite diferente.

Aspectul inovator al noului Hyundai Elantra este nu doar sofisticat si impunator, ci si impresionant. Totodata, acesta reprezinta cea mai recenta interpretare a expresiei “fluidic sculpture 2.0”, din limbajul specific Hyundai. Designul exterior aerodinamic este completat de reflectoarele spate, de manerele exterioare cromate, de stergatoarele Aero Blade si fanta de dirijare a fluxului de aer, in timp ce la interior tapiteria este disponibila in trei variante. Hyundai Elantra este deopotriva un model cu personalitate si personalizabil. Pentru confortul pasagerilor, sunt disponibile la interior dotari precum oglinda retrovizoare electrocroma (ECM), sistemul de ventilatie spate, geamurile electrice, portul USB, prasolarele, sistemul audio, scaunele si volanul cu functie de incalzire, sistemul de ajustare a scaunelor, cele de depozitare si de dezaburire automata. In plus, exista Sistemele de management al stabilitatii vehiculului (VSM), de monitorizare a presiunii in pneuri (TPMS) si de asistenta la parcare (PAS).
Contactează-ne