TA30-TAR


Preturile speciale sunt valabile in perioada 26 septembrie – 13 noiembrie, doar pentru modelele din stoc, prezentate in aceasta pagina.

Clientii care achizitioneaza modelele mentionate mai sus, in perioada campaniei, beneficiaza si de Pachetul #Beneficii30, care include:

1. VOUCHERE DE COMBUSTIBIL in valoare de 300 de lei (TVA inclus).
Voucherele vor putea fi utilizate doar in statiile de carburanti Rompetrol, detinute de Societatea Rompetrol Downstream S.R.L., doar pentru achizitionarea de combustibil.
Voucherele nu se vor putea transforma in echivalentul lor in bani. In cazul in care, consumul la pompa este mai mic decat valoarea voucherului/voucherelor utilizate, clientul nu va putea primi diferenta in bani pana la valoarea totala a voucherului/voucherelor respective. De asemenea, in cazul in care, consumul la pompa este mai mare decat valoarea voucherului/voucherelor utilizate, clientul va achita din surse proprii diferenta dintre consum si valoarea voucherului/voucherelor respective.
Termenul de valabilitate al voucherelor este 25 septembrie 2023.

2. Posibilitatea de a beneficia de o reducere a costului politei RCA pentru autovehiculul respectiv.
Pentru autovehiculul achizitionat de la Tiriac Auto SRL in conditiile campaniei “Oferta aniversara 30 de ani, pentru autovehicule rulate”, Tiriac Auto SRL ofera posibilitatea sustinerii unei cote parti corespunzatoare unei perioade de 30 de zile, din pretul asigurarii RCA incheiata de Client, pentru politele cu valabilitate de 1 an de zile incheiate prin brokerul de asigurari partener Trust Brokers.

3. Posibilitatea de returnare in termen de 30 zile calendaristice a autovehiculul cumparat, conform Termenilor si Conditiilor de returnare mentionati aici, clientii avand obligatia de a le respecta in integralitate.