Noul Range Rover Evoque editie speciala de la 39.900 euro + TVA

Noul Range Rover Evoque editie speciala  de la 39.900 euro + TVA
Promotie valabila pana la 31-07-2019

Performanta nu poate trece neobservata!

Noul Range Rover Evoque editie speciala

 

de la 39.900 euro + TVA

Oferta Exclusiva Tiriac Auto 

Garantie extinsa: 24 luni / 150.000 km

 

 

*Imagine cu titlu de prezentare

Range Rover Evoque | Echipare: Evoque Std | Motorizare: 2.0D (1.999 cmc) | Putere: 150 CP | Tractiune: Integrala AWD | Transmisie: Cutie de viteze automata 9 trepte | Ecrane Touch Pro Duo | Connect Pro cu Wi-Fi si Hotspot

 

OFERTA GARANTIE EXTINSA

 

Perioada de garantie se poate extinde pana la 2 ani sau 150.000 km daca autovehiculul nu are un rulaj mai mare de 100.000 km si are o vechime de pana la 36 luni de la data primei inmatriculari. Garanția va începe în prima zi după expirarea garanției fabricantului. În cazul în care kilometrajul vehiculului nou ajunge înaintea celor 3 ani limita kilometrajului maxim, începe in acest moment garanția extinsă.

 

Acoperirea oferita de garantia extinsa:

MOTORUL: Carcasă pentru inel de etanşare; componentele interioare legate de circuitul de ulei; radiator de ulei motor; bloc motor; carcasă arbore cu came; comutator presiune ulei; carcasă filtru de ulei; traductor de nivel ulei; baie de ulei; volanta/disc de antrenare cu coroană dințată; rolă întinzătoare pentru cureaua de distributie; capac distribuție; cureaua dințată de distributie; rolă de ghidare pentru cureaua de distributie; simering supapă; chiuloasă; garnitură de chiuloasă

CUTIE DE VITEZE MANUALĂ/AUTOMATICĂ: Disc de antrenare; ambreiajul dublu al cutiei de viteze cu ambreiaj dublu; convertizor; radiator de ulei pentru cutie de viteze; carcasă cutie de viteze; componete interne ale cutiei de viteze manuală și automatică; cilindru de comandă; cilindru receptor; actuator ambreiaj; actuator schimbare; aparat de comandă pentru cutie de viteze automatică; aparat de comandă al cutiei de viteze manuală automatizată.

DIFERENŢIAL/ CUTIE DE TRANSFER: Flanşă; carcasă cutie de transfer și diferențial; componentele interne ale cutiei de transfer si diferențial.

TRANSMISIE: Arbore de antrenare; articulație arbore de antrenare; senzor turație ASR; acumulator de presiune (ASR); unitate hidraulică (ASR); arbore cardanic; pompă de încărcare (ASR); lagăr central pentru arbore cardanic; rulment de roată; aparat de comandă (ASR).

DIRECŢIA: Blocaj de volan electric; electromotor servodirecție; componentele electrice ale sistemului de direcție; pompă hidraulică (direcție); casetă de direcție inclusiv toate componetele interioare.

INSTALAŢIA DE FRÂNĂ: Senzor de turație ABS; unitate hidraulică ABS; aparat de comandă ABS; limitator forță de frânare; regulator forță de frânare; servoamplificator de frânare; etrier de frână; cilindru de frână principal; regulator de presiune - hydropneumatică; acumulator de presiune-hydropneumatică; cilindru de frână al tamburului de frînă; Aparatul de comandă al frânei de ajutor; pompă de vacuum.

INSTALAŢIA DE CARBURANT: Pompă de injecție; componentele electrice ale managementului de motor; pompă de înaltă presiune; compresor; pompă de carburant; turbocompresor; pompă de prealimentare.

ANTRENAREA HIBRIDĂ: Pompa de apă electrică pentru antrenarea hibrid; motoare electrice pentru antrenare hibrid ; ECU al bateriei vehiculului hibrid; încărcător Plug-In integrat al vehiculului (fară cablu de încărcare); alternator pentru antrenare hibrid; transmisia pentru antrenarea hibrid; convertizor HV DC/AC; cablajul pentru înaltă tensiune ; radiator pentru bateria hibrid; electronica de sarcină pentru antrenare hibrid; ventilator pentru bateria hibrid; convertizor de tensiune; aparat de comandă pentru antrenare hibrid; invertor pentru sistemul hibrid; convertizor 12V DC/DC.

INSTALAŢIA ELECTRICĂ: Computer de bord; cablajul pentru sistemul de injectie electronică; componentele electrice ale sistemului de aprindere; alternator; eliberaj pentru roata de curea de alternator; regulator alternator; aerotherma; instrument combinat; Bobina cititor; cutie de siguranțe; claxon; demaror; alternator demaror; aparate de comandă (exceptând navigatie, iluminare, sistem de rulare, multimedia si radar); releu/unitate de control bujii incandescente; motor ştergător; fișe de aprindere.

SISTEMUL DE RĂCIRE: Radiatorul de încălzire; motor pentru ventilatorul de racire; cuplaj ventilator; comutator termic; termostat; carcasă termostat; radiator; pompă de apă; pompă suplimentară de apă.

SISTEMUL DE EVACUARE: Răcitor de gaze recirculat; piese electronice ale sistemului de control al emisiilor.

SISTEMUL DE SIGURANŢĂ: Aparat de comandă airbag; senzor de impact; conectori; aparat de comandă pretensionator; set de cabluri; inel colector (airbag volan); senzor presiune de aer în roți; apart de comandă al presiunei de aer în roți; detector de prezență pe scaun; unitate de control pentru sistemul de avertizare coliziune; unitate de control pentru sistemul de a menține direcția.

INSTALAŢIA DE CLIMATIZARE: Compresor climatizare; condensator climatizare; ventilator climatizare; aparat de comandă climatizare; vaporizator climatizare; comandă automatică climatizare; cuplaj compresor.

SISTEMUL ELECTRIC DE CONFORT: Motor macara geam; comutator macara geam; aparat de comandă macara geam; elemente pentru încălzirea parbrizului ( exclusă spargerea ); elemente pentru încălzirea lunetei (exclus sparge-rea ); motor pentru acoperişul culisant; comutator pentru acoperişul culisant; aparat de comandă acoperiş culisant; broască uşă/hayon; motor pentru închiderea centralizată; comutator închidere centralizată; aparat de comandă închidere centralizată.

SISTEMUL PENTRU DINAMICA VEHICULUI: Senzor pentru presiune de frână; aparat de comandă ESP; senzor unghi răsucire; Senzorul unghiului de direcție; senzor accelarație transversal; senzor de turație roată; ECU tacțiune.

ACTIONARE ELECTRICĂ: Sursă de încălzire pentru habitaclu; servoamplificator de frânare electric; compresor climatizare electric; motoare electrice de antrenare; încărcător integrat al vehiculului (fară cablajul de încărcare); cablajul pentru înaltă tensiune ; ventilator de răcire pentru bateria de antrenare; electronica de sarcină pentru antrenare; transformator de bord; apart de comadă pentru bateria de antrenare; invertor pentru sistemul de bord.

Una dintre conditiile impuse pentru a putea beneficia de extinderea garantiei este efectuarea reviziilor intr-unul din atelierele service autorizate de catre producator sau in conformitate cu indicatiile producatorului, atat pana in momentul de fata, cat si pe toata perioada de garantie oferita.

Garantia este valabila in interiorul tarii, iar in cazul calatoriilor de concediu si de afaceri si pe intreg teritoriul Europei.

Garanția este asociată vehiculului şi se va transmite noului posesor în cazul revânzării.

Pretul pentru extinderea perioadei de garantie pentru autovehiculul dumneavoastra Land Rover , in functie de varianta spre care optati sunt:

Pentru 12 luni sau 125.000 km -   + TVA

Pentru 24 luni sau 150.000 km -   + TVA

Costurile de manoperă acoperite de garanţie vor fi restituite conform valorilor estimative ale producătorului cu privire la timpul de lucru, costurile materialelor acoperite de garanţie vor fi restituite procentual in functie de rulajul autovehiculului după cum urmează:

 Aeasta oferta este valabila pana la expirarea garantiei de 36 luni oferita de producator, daca autovehiculul are un rulaj de pana la 100.000 km.Beneficiaza de oferta
Toate promotiile

Promotii recomandate

Compara
Filtrare avansata

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

api_key: 775gu6ocqdsjgp scope: r_basicprofile r_emailaddress //onLoad: onLinkedInLoad authorize: true, credentials_cookie: true

Inregistreaza-te

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

trimitere date

Date de contact

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Date de contact

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    Newsletter

    Marca
    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.