Noul Ford Kuga- Disponibil in orice versiune prin programul Rabla Clasic si Rabla Plus

Noul Ford Kuga- Disponibil in orice versiune prin programul Rabla Clasic si Rabla Plus
Promotie valabila pana la 30-04-2020

Dobanda preferentiala de 3.55%/an - Garantie de producator 2+5 ani in limita a 100.000 km**

 

Noul Ford Kuga, cu design inovator, este un SUV hybrid de ultima generatie, economic, silentios si sofisticat. Este echipat cu cea mai noua tehnologie hybrid de la Ford si cu o serie de tehnologii inteligente de asistenta pentru sofer, pregatit sa ofere o experienta inedita de conducere pentru persoanele cu un stil de viata activ. 

Eficienta motorului plug-in hybrid asigura un consum mic de combustibil si o autonomie de pana la 56 de km. Acum poti sa treci pe electric prin simpla apasare a unui buton. 

Tehnologii de asistenta concepute pentru a combina stilul elegant si randamentul puternic al SUV-ului, o lume a conectivitatii deschisa inaintea ta, sisteme avansate de protectie a pasagerilor si pietonilor, tehnologii care ajuta soferul in conditii de trafic intens, totul pentru ca tu sa beneficiezi de cea mai placuta experienta a unui SUV modern in oras sau pe orice tip de drum. 

Noul Ford Kuga este disponibil acum in orice versiune, Titanium, Titanium X, ST-line, ST-line X, Vignale, prin programul Rabla Clasic si Rabla Plus, cu dobanda preferentiala de 3.55%/an si garantie de producator de 2+5 ani in limita a 100 000 km**. 

Solicita acum o oferta si un reprezentant Ford iti va oferi toate detaliile!!

 

*Termeni si conditii aplicabile promotiei:

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. 

Aceasta campanie este adresata persoanelor fizice si este supusa unor termeni si conditii – va rugam cititi mai jos. Prezenta campanie promoveaza dobanda fixa de 3.55% per an pentru finantarea contractata in moneda Leu cu avans minim de 30% din valoarea de achizitie, aferenta achizitionarii oricarui model Kuga, prin programul Rabla Clasic sau Rabla Plus, prin finantare acordata de UniCredit Consumer Financing IFN SA. Pretul de achizitie va fi rezultatul aplicarii simultane a discounturilor Ford, a discounturilor recomandate aplicate de fiecare dealer participant in parte si a valorii relevante a tichetelor Rabla Clasic sau Rabla Plus per fiecare tip de autoturism in parte. 

Campania este adresata persoanelor fizice si este valabila in limita tichetelor Rabla Clasic sau Rabla Plus disponibile la dealerii participanti la program. 

Valoarea finala de finantare variaza in functie de cursul de schimb RON/EUR utilizat de dealer, de avansul platit, dar si in functie de valoarea Primei de Casare prevazuta de Programul Rabla Clasic sau Rabla Plus in 2020, in functie de tipul de autovehicululul ales (motorizare termica, motorizare hibrida).

Pentru un autoturism cu un pret de achizitie de 107.756,88 lei TVA inclus (la un curs de schimb exemplificativ de 4,9 Lei/1 Euro), cu un avans de 32.327 Lei (avans reprezentand 30% ), valoarea totala estimativa a creditului in Lei prin produsul “Promo Ford Puma & Kuga” va fi de 75.429,8 Lei pe 60 luni, rata anuala a dobanzii, FIXA 3,55%, comision de analiza dosar (perceput doar in cazul acordarii creditului) 0 de lei, comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare 1502.1 Lei TVA inclus (pentru rate egale, rata incluzand si costul asigurarii de viata cu prima finantata, de 0,15% din suma imprumutata inmultita cu perioada de creditare), valoarea totala platibila 90.126 lei, DAE este 3,74%. Pretul autoturismului poate varia in functie de cursul valutar aplicat de catre distribuitorul autoturismului la data tranzactiei. Oferta financiara este realizata de catre UniCredit Consumer Financing IFN SA si este adresata exclusiv persoanelor fizice. In calculul DAE si al ratei a fost inclusa prima de Asigurare de viata finantata - emisa de Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. prin intermediul UniCredit Consumer Financing IFN SA, in calitate de agent de asigurare auxiliar inregistrat la Autoritatea de Supraveghere Financiara cu numarul RAJ-502078. Oferta de dobanda de 3.55% fixa / an este valabila pentru clientii care opteaza pentru atasarea unei asigurari de viata cu prima unica finantata.

Oferta este valabila in perioada 1.01.2020-31.03.2020, cu posibilitate de prelungire.

Valorile emisiilor masurate conform standardului NEDC (NEDC - New European Drive Cycle, utilizat in temeiul Regulamentului (CE) nr. 692/2008 al Comisiei) avute in vedere si de Programul Rabla sunt prevazute pe fiecare model Ford Kuga care se incadreaza in reglementarile comunicate de institutiile relevante pentru programul Rabla la momentul emiterii prezentei si pot fi consultate mai jos si in reteaua de dealeri participanti. 

Motorizare 1.5 l EcoBoost 150 CP, cutie manuala; emisii CO2 maxime: 133 g/km, consum mixt intre 5.5-5.9l/ 100km

Motorizare 1.5l EcoBlue 120CP, cutie manuala; emisii CO2 maxime: 113 g/km, consum mixt intre 4.2-4.3l/ 100km

Motorizare 1.5l EcoBlue 120CP, cutie automata; emisii CO2 maxime:123 g/km, consum mixt intre 4.4-4.6l/ 100km

Motorizare 2.0l EcoBlue mHEV 150CP, cutie manuala; emisii CO2 maxime:115 g/km, consum mixt intre 4.3-4.4l/ 100km

Motorizare 2.0l EcoBlue 190CP, cutie automata; emisii CO2 maxime:131 g/km, consum mixt intre 4.8-5.0l/ 100km

Motorizare 2.5 Plug In Hibrid 225CP (PHEV), cutie automata CVT; emisii CO2: 26g/km, consum 1.2l/100km

**Garantia oferita este o garantie complexa compusa din:

Pentru autovehiculele dotate cu motoare termice: 2 ani garantie legala + 5 ani garantie conventionala in limita a 100.000 km cumulat la finalul intregii perioade. 

Pentru autovehiculul Plug In Hibrid: 2 ani garantie legala + 6 ani garantie conventionala in limita a 160.000 km cumulat la finalul intregii perioade. 

Valoarea de achizitie a autoturismului nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta de finantare emisa de catre finatator este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Detalii si explicatii suplimentare despre produsele Ford - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

Disponibilitatea autoturismelor este conditionata de numarul tichetelor in cadrul Programului Rabla in prima jumatate a anului 2020 si de disponibilitatea finantarii in conditiile de mai sus in cadrul UniCredit Consumer Financing IFN SA.Beneficiaza de oferta
Toate promotiile

Promotii recomandate

Compara Inchide

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

api_key: 775gu6ocqdsjgp scope: r_basicprofile r_emailaddress //onLoad: onLinkedInLoad authorize: true, credentials_cookie: true

Inregistreaza-te

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

trimitere date

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Date de contact

    Dacă solicitați detalii despre o anumită ofertă postată pe website, puteți afla aici cum vă prelucrăm datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.