Tiriac Auto ofera un autoturism Land Rover Freelander 2 Politiei Rutiere Bucuresti, in cadrul campaniei “Alege viata”

Bucuresti, 20 Ianuarie 2014. Tiriac Auto continua parteneriatul demarat anul trecut cu Inspectoratul General de Politie al Municipiului Bucuresti, Brigada Rutiera, oferind, un autoturism Land Rover Freelander 2 care va fi folosit in cadrul campaniei “Alege Viata”.

Freelander 2 este, prin fiecare detaliu al sau, o definitie perfecta pentru actiune si mobilitate. Modelul inglobeaza tehnologii avansate care ii extind capabilitatile. Intre acestea amintim sistemul de tractiune integrala permanenta si sistemul Terrain Response, extrem de utile in conditiile de aderenta redusa tipice urmatoarei perioade.

Oferita pentru a contribui la siguranta rutiera, masina este echipata standard cu sisteme de siguranta avansate,  incluzand o gama de sisteme sofisticate de control al stabilitatii integrate intr-o caroserie deosebit de solida cu celula de siguranta interna. Prin manevrabilitatea deosebita si confortul desavarsit pe orice suprafata, Land Rover Freelender 2 se descurca perfect atat pe sosea cat si in offroad.

Masina este dotata cu noul motor 2.2 D, dezvoltand o putere de 150 CP, cuplat la o transmisie manuala. Acesta permite o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 11,7 secunde si o viteza de top de 181 km/h, in conditiile in care consumul de combustibil si emisiile de noxe au valori remarcabile pentru aceasta clasa de automobile.

Autoturismul va fi folosit pentru asigurarea unui climat rutier sigur in Municipiul Bucuresti, pentru depistarea conducatorilor auto care incalca prevederile legale si in special a celor care depasesc limita legala de viteza admisa.

Parteneriatul reprezinta o noua proba a faptului ca Tiriac Auto se implica in eforturile menite sa conduca la scaderea numarului de accidente rutiere. ”Grupul Tiriac Auto isi asuma un rol activ in cresterea sigurantei pe sosele. Eforturile noastre vizeaza deopotriva educarea conducatorilor auto, dar si implicarea, alaturi de partenerii nostri,in programe care sa aiba drept finalitate o radicala schimbare in bine in ceea ce priveste traficul de pe drumurile din tara noastra”, a declarat Daniel Antor, Director General Tiriac Auto

Toate noutatile

Articole recomandate

Compara

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

Sau logheaza-te cu

Facebook Linkedin Google+

api_key: 775gu6ocqdsjgp scope: r_basicprofile r_emailaddress //onLoad: onLinkedInLoad authorize: true, credentials_cookie: true

Inregistreaza-te

trimitere date

Date de contact

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Toate locatiile
  Toate marcile
   Toate modelele

    trimitere date

    Newsletter

    Marca
    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI

    Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

    Am citit "Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal" și sunt de acord cu prelucrarea datelor în condițiile și în scopurile menționate în aceasta.

    În cazul selectării butonului "Nu", datele furnizate prin completarea cererii mele vor fi utilizate de Țiriac Auto S.R.L. exclusiv în scopul prelucrării solicitării mele din acest formular.

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos: