Reparatii uzuale - Ford Motorcraft 2019

Piesele originale si tehnicienii instruiti de Ford iti pastreaza autovehiculul in cea mai buna stare.

Cand esti in cautarea unui loc pentru reparatii generale, reteaua de dealeri autorizati Ford are cele mai bune oferte – Gama Ford Motorcraft, intotdeauna la preturi atractive pentru piese cu manopera inclusa. Oferim un raport calitate/pret excelent si folosim intotdeauna cele mai noi echipamente si piese originale. Toate din partea specialistilor care iti cunosc autovehiculul mai bine decat oricine altcineva.

Sistem de franare

Sistemul de franare este un element esential de siguranta , asadar verificarea periodica a vehiculului tau este vitala. Elemente de franare la preturi competitive pentru vehiculul tau Ford: putere de oprire pe care te poti baza. Sistemul de franare este un element esential de siguranta, asadar verificarea periodica a vehiculului tau este vitala.

Seturile de placute de frana Ford Motorcraft sunt special concepute si adaptate pentru masina ta Ford. Dupa cum poti constata din tabelul de mai jos, discurile si placutele noastre de frana vin si la un pret prietenos.

Prin urmare, in cazul in care doresti o verificare, inlocuire sau reparatie a sistemului de franare solicita o programare.

Reparatii Fiesta, Fusion Focus, 
C-MAX
Mondeo, 
S-MAX, Kuga
Transit / Tourneo Connect Ford Transit
Inlocuire set placute de frana fata 311 lei*  341 lei*  371 lei*  306 lei* 348 lei* 
Inlocuire set placute si discuri de frana fata 852 lei* 977 lei*  1.077 lei* 1.002 lei*  1.577 lei*
Schimb lichid de frana 160 lei* 160 lei* 160 lei* - -

 

Toate kiturile cu placute de frana Motorcraft au fost imbunatatite si testate in concordanta cu cele mai stricte directive Ford si sunt special concepute pentru modelele Ford.

De asemenea, si-au demonstrat longevitatea multumita rezistentei la temperaturi inalte, oferind comfortul necesar chiar si in conditiile unei sarcini mari pe pneu.

Baterii

Vehiculele Ford integreaza multe tehnologii sofisticate. Asadar, acestea necesita baterii avansate pentru a le alimenta. 

Puterea din spatele tehnologiilor masinii tale. Vehiculele Ford integreaza multe tehnologii sofisticate. Asadar, acestea necesita baterii avansate pentru a le alimenta. Aceasta calitate inalta este egalata de preturi accesibile si de siguranta unei garantii de trei ani.

Reparatii Fiesta, Fusion
Focus,
C-MAX
Mondeo, 
S-MAX, Kuga
Ford Transit Connect, Ford Tourneo Connect
Ford Transit
Schimb baterie

339 lei*

(44 Ah) 

440 lei*

(60 Ah) 

604 lei*

(80 Ah) 

461 lei*

(70 Ah)

475 lei*

(70 Ah)

 

Aer conditionat

Service complet, reincarcare si reimprospatare a aerului conditionat.

Verificare vizuala aer conditionat

Pentru a ajuta ca sistemul de aer conditionat al masinii tale sa functioneze la capacitate optima, beneficiaza acum de produsele de intretinere a sistemului de climatizare din gama Ford Motorcraft.

 

Reparatii
Fiesta, Fusion
Focus,
C-MAX
Mondeo, 
S-MAX, Galaxy, Kuga
Ford Transit Connect, Ford Tourneo Connect
Ford Transit
Verificare vizuala sistem AC  40 lei*  40 lei*  40 lei*  40 lei*  40 lei* 


Lamele pentru stergatoare

Lamelele stergatoarelor pot sa nu para nemaipomenit de importante. Dar chiar si o ploaie usoara iti poate limita mult vizibilitatea cand conduci. Iti ofera vizibilitate perfecta a drumului.

De asemenea, murdaria trebuie sa fie si ea curata rapid si eficient. Asadar, este important sa mentii lamelele stergatoarelor in cea mai buna stare, fiind atent la semnele de uzura si inlocuindu-le regulat.

Reparatii
Fiesta, Fusion
Focus,
C-MAX
Mondeo, 
S-MAX, Kuga
Ford Transit Connect, Ford Tourneo Connect
Ford Transit
Inlocuire set lamele stergator parbriz

148 lei* 148 lei* 182 lei* 120 lei* 101 lei* 


Lamele obisnuite pentru stergatoare de parbriz

  • Constructie integral metalica si cu protectie impotriva coroziunii
  • Echilibreaza presiunea in momentul stergerii prin punctele de contact dispuse uniform, permitand o vizibilitate ridicata la orice viteza

Lamele plate

  • Design si calitate marca Ford
  • Echilibreaza presiunea in momentul stergerii prin spoiler-ul intergrat, permitand o vizibilitate ridicata la orice viteza

 

Antigel

Protectie pentru motorul tau in orice conditii. Conceput special pentru motoarele Ford, antigelul Superplus ofera o protectie exceptionala impotriva vremii aspre de iarna.

Testele de laborator au dovedit ca protejeaza garniturile, inhiba coroziunea si mareste performanta motorului tau. De asemenea, reduce deteriorarea pompei de apa cu pana la 50% si ofera protectie marita impotriva efectului de cavitatie.

Reparatii
Fiesta, Fusion
Focus, 
C-MAX
Mondeo, 
S-MAX, Galaxy, Kuga
Ford Transit Connect, Ford Tourneo Connect
Ford Transit
Schimb lichid de racire / antigel 130 lei* 165 lei* 165 lei* 165 lei* 250 lei*

 

Amortizoare

Pentru siguranta marita si confort la volan.

Amortizoarele si arcurile sunt esentiale in asigurarea unei calatorii confortabile. Ele sunt, de asemenea, componente vitale pentru siguranta. Asadar, acestea trebuie sa fie bine intretinute si verificate periodic de un expert.

Reparatii
Fiesta, Fusion
Focus,
C-MAX
Mondeo, 
S-MAX, Kuga
Ford Transit Connect, Ford Tourneo Connect
Ford Transit
Set amortizoare spate 455 lei* 610 lei* 640 lei* 489 lei* -
Set amortizoare fata 595 lei* 665 lei* 830 lei* 626 lei* 1.649 lei*

 

Ambreiaj

Pentru schimbari de viteza fara efort. Ambreiajul din vehiculul tau Ford este o piesa complexa, conceputa sa te ajute sa schimbi vitezele repede, lin si eficient. Cum durata de viata a ambreiajului depinde de stilul tau de condus, este important sa fii atent la semnele de uzura.

Reparatii
Fiesta, Fusion
Focus, C-MAX
Mondeo, S-MAX, Kuga
Ford Transit
Ford Transit Connect
Inlocuire set ambreiaj (placa, disc, rulment) 1.518 lei* 1.800 lei* 1.890 lei* 1.865 lei* 1.920 lei*

 

Kit distributie

Piese esentiale pentru functionarea corecta a motorului. Kit curea de distributie si pompa de apa - O piesa esentiala a motorului. Pompa de apa este o componenta vitala care ajuta la functionarea in siguranta a motorului.

Reparatii
Fiesta, Fusion
Focus, C-MAX
Mondeo, 
S-MAX, Kuga
Kit distributie benzina (inclusiv curea
accesorii)
1.170 lei* 1.175 lei* 1.175 lei*
Kit distributie diesel, cu pompa de apa 1.270 lei* 1.460 lei* 1.510 lei*

 

Publicat la: 12.04.2019

Auto Noi FORD

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.