Parfumuri Mercedes-Benz - oferte speciale de Valentine's Day

De Valentine's Day alegeti parfumurile Mercedes-Benz disponibile la preturi speciale in showroomurile Mercedes-Benz Tiriac Auto.

 

Mercedes-Benz Cologne

 

Masculin, modern, luxos si totusi nepretentios si clar: Mercedes-Benz Cologne.

Notele de top imbina citricele coapte cum ar fi grapefruit, mandarina si portocala braziliana, invaluindu-va intr-un aer racoritor.

Notele de mijloc revigorante de piper roz si ghimbir desavarsesc caracterul proaspat. Verbina fina atenueaza miezul exploziv si actioneaza ca o doza de energie calmanta.

Notele de baza: moscul si vetiverul mangaie simturile datorita efectului lor calmant.

 

Detalii

Mercedes-Benz Cologne, 40 ml

Cod: B66958571

Pret: 179 lei

 Parfum Mercedes-Benz Cologne

 


Le Parfum

Un parfum lemnos-floral, cu caracter luxos si modern: Le Parfum inspira simturile.

Un parfum rafinat pentru barbati, impresioneaza in nota de top cu un amestec stimulativ de bergamota italiana, piper roz si cascalone. Buchetul este subliniat de extractul de frunze de viola odorata, rasina de galbanum iar aromele de sofran se combina in mod fascinant cu patchouli, vetiver, oud si chihlimbar gri.

Husa rotunda de piele subliniaza caracterul exclusivist al parfumului.

Detalii

Mercedes-Benz Le Parfum, 120 ml

Cod: B66958568

Pret: 378 lei

 Le Parfum Mercedes-Benz

 


Mercedes-Benz Man Fragrance

O identitate bine definita, o compozitie de lux, un parfum unic care atrage si da dependenta: Mercedes-Benz Man fragrance

Imbinarea armonioasa a notelor de pere si a semintelor de muschi ofera acestui parfum o prospetime moderna. Note lemnoase de lemn de trandafir elegant pe un pat de stejar completeaza caracterul deosebit al acestui parfum.

Detalii 

Mercedes-Benz Man fragrance, 100 ml

Cod: B66958630

Pret: 328 lei

 Mercedes-Benz Man Fragrance

 


Rose Eau de Toilette

Un parfum care incanta simturile: Rose Eau de Toilette de la Mercedes-Benz cu buchet parfumat, iradiind prospetime pura si senzualitate.

Nota de top a parfumului isi desfasoara prospetimea fructata, combinand in mod armonios coacazele negre si grapefruitul cu accente armonioase de trandafir. Rafinat cu o esenta eleganta, feminina, de lemn de trandafir, elemi si magnolie, parfumul dezvaluie o nota fina, dulce de mosc, ambra si lemn de cedru.

Detalii 

Mercedes-Benz Rose Eau de Toilette, 30 ml

Cod: B66958574

Pret: 198 lei

 Rose Eau de Toilette Mercedes-Benz

Prețurile contin TVA.

Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Publicat la: 14.02.2018

Auto Noi MERCEDES-BENZ

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.