Noul Mustang BULLITT isi face debutul in Europa

In luna ianuarie a acestui an, Ford a lansat la Salonul Auto International de la Detroit noul Mustang Bullitt, care va intra in productie in versiunea sa europeana in luna iunie 2018. Aceasta editie speciala omagiaza 50 de ani de la lansarea faimosului film „Bullitt”, in care Steve McQueen la volanului unui Mustang GT fastback (1968) urmareste doi asasini pe strazile din San Francisco, intr-o scena legendara de car chase lunga de aproape 10 minute.

Ford V8 de 5.0 litri

Ford Mustang Bullitt si-a facut pe 5 martie debutul european la Salonul Auto de la Geneva. Acest nou model este motorizat de unitatea Ford V8 de 5.0 litri imbunatatita cu ajutorul sistemului Open Air Induction, un nou colector de admisie, prin valve de 87 de milimetri de tip fluture si printr-un modul de calibrare a motorului preluate de la versiunea Shelby Mustang GT350. Puterea maxima a motorului creste astfel la 464 CP, iar cuplul maxim urca la 526 Nm (valori preliminarii).

Transmisie manuala cu tehnologie de sincronizare a turatiilor

Noul Ford Mustang Bullitt va oferi standard, de asemenea, tehnologia de sincronizare a turatiilor, care permite schimburi mai fluide de treapta in retrogradare, acestea fiind acompaniate de un sunet tipic al puternicului motor V8 de 5.0 litri. Noul Bullitt ofera o transmisie manuala cu sase trepte echipata cu noua tehnologie de sincronizare a turatiilor, care foloseste sistemul de control electronic al motorului pentru a transmite un impuls scurt asupra acceleratiei in momentul retrogradarii de treapta - sincronizand astfel viteza de rotatie a motorului cu treapta selectata. Rezultatul este o schimbare de treapta mai fluida, fara intreruperi.

LCD 12 inchi cu ecran de pornire unicat Bullitt

Lista de elemente disponibile standard include si instrumentarul digital LCD de 12 inchi. Acesta este identic la nivel de functionalitate cu cel regasit pe noul Mustang, dar ofera un ecran de pornire unicat Bullitt. Ca un omagiu adus interiorului masinii originale, schimbatorul de viteze are o maner sferic de culoare alba. Pe langa scaunele Recaro standard, care ofera cusaturi de culoare verde si functie de memorie pe locul soferului, clientii noului Mustang Bullitt pot sa aleaga optional scaunele sport din piele Recaro de culoare neagra. Alte elemente care aduc aminte de masina pe care a condus-o Steve McQueen sunt accentele cromate rafinate din jurul grilei si al geamurilor laterale, dar si grila frontala unica de culoare neagra. Atat exteriorul, cat si interiorul sunt caracterizate de prezenta minimala a logo-urilor si emblemelor: doar elementul central posterior este ornat cu logo-ul Bullitt.

Ford Mustang Bullitt

Sistem audio B&O PLAY 1000 W, cu 12 incinte acustice

Sistemul audio premium standard B&O PLAY dezvolta o putere de 1000 W prin cele 12 incinte acustice de inalta performanta si le ofera ocupantilor o experienta audio de top indiferent de locul pe care stau acestia. Sistemul include un subwoofer cu membrana dual-voice pentru un bas adanc si clar, dar si difuzoare de inalta performanta cu trei cai de distributie a sunetului pentru o experienta echilibrata in toate punctele habitaclului.

Shadow Black sau Dark Highland Green

Oferit la alegere in culorile exterioare Shadow Black sau Dark Highland Green, noul Mustang Bullitt va pune la dispozitie jante Torq Thrust de 19 inch, etriere rosii Brembo si un logo Bullitt pe elementul circular montat in zona posterioara a masinii. La interior se regaseste instrumentarul de bord digital Ford LCD de 12 inch si scaune sport Recaro. Cusaturile de pe scaune, consola centrala si plansa de bord vor reflecta nuanta exterioara aleasa, iar fiecare exemplar Mustang Bullitt va fi oferit cu o placa numerotata individual montata in fata pasagerului din dreapta, in locul traditionalei embleme Mustang.

Ford Mustang Bullitt

 

Publicat la: 20.03.2018

Auto Noi FORD

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.