Noul model Hyundai Grand Santa Fe este disponibil in reteaua Tiriac Auto

 Noul model Hyundai Grand Santa Fe - SUV-ul din segmentul E al marcii, cu ampatament extins - este disponibil incepand cu data curenta, in reteaua Tiriac Auto. Stocul special de lansare, cu nivel de echipare Luxury, beneficiaza de tehnologie si dotari premium, fiind disponibil in configuratia cu ssapte locuri. 
 
Alaturandu-se generatiei Santa Fe, noul model demonstreaza inca o data competenta si performanta Hyundai in materie de SUV-uri. In scopul de a intampina cerintele regionale pentru o versiune de caroserie extinsa, Grand Santa Fe a fost dezvoltat in paralel cu modelul de baza, inca din stadiile incipiente. Aceasta abordare a permis ca designul atragator, avand la baza conceptul “Storm Edge”, sa fie aplicat ambelor modele.
 
Lansat pentru prima data pe continentul american, Grand Santa Fe beneficiaza de o varianta dedicata pentru piata din Europa, dinamica si manevrabilitatea fiind ajustate pentru a oferi o experienta rafinata, la nivelul clientilor europeni. 
 
Noul model se diferentiaza de actuala generatie Santa Fe in materie de design, printr-o grila reconstruita, proiectoare de ceata si bara de protectie fata, dar si prin remodelarea completa a partii din spate. La capitolul dimensiuni, Grand Santa Fe este mai inalt (+ 10 mm), mai lat (+ 5 mm) si mai lung (+ 225 mm), avand la baza un ampatament extins (+100 mm) si beneficiaza de un spatiu de depozitare de 607 litri - cel mai mare din clasa. Grand Santa Fe dispune de jante din aliaj speciale, de 18 si respectiv 19 inch.
 
Modelul ofera o motorizare unica, adaptata dimensiunilor sale – propulsorul de inalta putere compatibil Euro 5 diesel 2.2 litri ‘R’ VGT. Acesta este asistat de o transmisie automata cu sase trepte, livrand 197 CP si dezvoltand un cuplu maxim de 436 Nm/ 1800 – 2500 rpm.
 
Grand Santa Fe se numara printre modelele care beneficiaza de cele mai avansate optuni ale segmentului, seria de lasare disponibila pe piata locala incluzand dotari de top, precum: sapte airbaguri standard (airbag-uri sofer, pasager fata, laterale, tip cortina si genunchi sofer), sisteme de siguranta activa si pasiva precum ABS, EBD, TCS, ESP si BAS (Brake Assist System), sistem de management al directiei, asistenta la urcarea si coborarea pantelor, posibilitate de blocare diferential central, directie servoasistata electric cu trei moduri de functionare (normal, confort si sport), faruri Xenon cu sistem de spalare, oglinzi exterioare actionate electric, incalzite, in culoarea caroseriei, cu lumina de intalnire si semnalizare incorporata, climatizare automata cu dubla zona de actiune, Keyless Start System cu buton de pornire/oprire, pilot automat, scaune fata si spate (randul al doilea) incalzite, senzori de parcare, tapiterie din piele, plafon panoramic cu deschidere partiala, sistem de navigatie, bluetooth cu recunoastere vocala, display camera video spate si multe altele. 
 
O atentie deosebita a fost acordata confortului pasagerilor. In acest sens, al doilea rand de scaune dispune de sistem de ventilatie, cotiera si suport pentru pahare, in timp ce utilizatorii celui de-al treilea rand de scaune au posibilitatea de a seta temperatura dorita, prin intermediul unui sistem independent. 
 
Pretul aferent seriei de lansare Grand Santa Fe este disponibil la cerere, in reteaua Tiriac Auto.
 
“Suntem incantati sa putem prezenta clientilor Hyundai de pe piata locala noul varf de gama SUV, care vine in intampinarea celor care isi doresc un model cu abilitati de off road, dar care sa acomodeze, totodata, in conditii de confort o familie numeroasa. Grand Santa Fe completeaza perfect gama Hyundai, alaturandu-se modelelor SUV de succes ix35 si Santa Fe si oferind dotari premium in configuratia standard”, a declarat Teodor Brusalis, Director Executiv al Hyundai Auto Romania. 
 
In completarea gamei de modele Hyundai disponibile in Romania, Grand Santa Fe beneficiaza de cel mai competitiv pachet de servicii post-vanzare prezent pe piata locala, care include 5 ani garantie integrala, fara limita de kilometri. 
 
Modelul este disponibil spre vizualizare, testare si achizitie in cadrul retelei autorizate Tiriac Auto, incepand cu luna curenta. 

Publicat la: 15.06.2015

Auto Noi HYUNDAI

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.