Noul Hyundai Tucson va fi disponibil cu un sistem de propulsie de tip hibrid usor diesel 48 V

  • Tucson este primul model Hyundai echipat cu un sistem de propulsie de tip hibrid usor diesel, sustinut de o baterie de 48 V;
  • Noua tehnologie asigura placerea condusului, contribuind la eficientizarea consumului de combustibil; consumul va fi redus cu pana la 7%;
  • Tehnologia va fi disponibila in viitor cu noile motoare Smart Stream de 1,6 litri diesel;
  • SUV-ul de clasa compacta va fi lansat in Europa in vara acestui an.

Noul Tucson va fi disponibil cu un sistem de propulsie de tip hibrid usor diesel, sustinut de o baterie de 48 V. Este primul model Hyundai – si unul dintre primele din intreaga industrie – care va fi echipat cu noua tehnologie, consolidand angajamentul marcii de a proteja mediul inconjurator, prin dezvoltarea de autovehicule cu emisii reduse. Productia SUV-ului de clasa compacta va demara in luna iunie 2018, urmand a fi lansat pe pietele din Europa in vara acestui an.

Intreaga gama de motorizari este in conformitate cu reglementarile Euro 6d Temp, in ceea ce priveste emisiile de noxe. Pentru a continua succesul inregistrat in regiune, noul Tucson, care este cel mai vandut model Hyundai in Europa intre 2016 si 2017, dispune de un design modificat si de o serie de noi tehnologii. Autovehiculul a fost conceput si construit integral in Europa pentru a indeplini cele mai inalte standarde de calitate.

noul Hyundai Tucson

“Lansarea noului sistem de propulsie de tip hibrid usor diesel evidentiaza inca o data obiectivul companiei de a livra tehnologie accesibila unui numar tot mai mare de clienti”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice Presedinte Marketing si Produs la Hyundai Motor Europa. “Pentru a continua pe acest drum, sistemul a fost dezvoltat la nivel intern de catre inginerii nostri, la Centrul Tehnic din Europa si va fi disponibil in combinatie cu mai multe motoare pe viitor, ca parte a unui program in ceea ce priveste solutiile hibride pentru gama de modele.”

In premiera Hyundai, noul Tucson este disponibil cu un sistem de propulsie de tip hibrid usor la 48 V combinat cu motorul diesel de 2.0 litri. Noua tehnologie include o baterie litiu-ion de 0.44 kW h 48-volt, un motor generator de pornire Mild Hybrid Starter Generator (MHSG), un convertor LDC (joasa tensiune DC/DC) si un invertor. La accelerare, MHSG ofera un plus de putere de pana la 12 kW, ajutand motorul diesel, consumul de combustibil fiind astfel redus. Sistemul realizeaza schimbarea automata intre functia tractiune si functia recuperare energie / generator MHSG.

bordul noului Hyundai Tucson

In plus, MHSG ofera ajutor motorului cu ardere, folosind energie din bateria de 48 V, reducand sarcina motorului in timpul accelerarilor normale si asigurand un cuplu suplimentar in cazul demarajelor puternice. In timpul decelerarii si al franarii, energia cinetica este recuperata pentru a incarca bateria, consumul de combustibil si emisiile de CO2 fiind reduse semnificativ, fara a sacrifica insa placerea de a conduce.

interior noul Hyundai Tucson

Noua tehnologie asigura economicitate imbunatatita cu pana la 7 % (cutie de viteze manuala), conform standardului NEDC. Motorul diesel de 2.0 litri este cea mai puternica versiune disponibila pentru noul Tucson (137 kW/186 CP). Autovehiculul este disponibil cu tractiune integrala si poate fi combinat cu o cutie de viteze manuala cu sase trepte sau cu noua cutie automata cu opt viteze. Pana in primavara anului 2019, tehnologia de tip hibrid usor diesel 48 V va fi disponibila si cu noul propulsor diesel Smart Stream de 1,6 litri pe noul Tucson.

*Emisii de CO2 si consum de combustibil bazat pe reglementarile WLTP si convertite in NEDC.

Descopera aici ofertele Hyundai Tiriac Auto

 

Publicat la: 06.06.2018

Auto Noi HYUNDAI

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.