Noul Ford Focus

Noul Ford Focus

pentru persoane fizice*

Acum te poti bucura de modelul Ford Focus preferat cu tichetul Rabla dublat. Poti alege oricare dintre versiuni:


Active - crossoverul destinat celor ca tine

Noul Ford Focus Active este crossoverul destinat celor ca tine, deschisi si incantati de nou. Noul Ford Focus iti ofera increderea de care ai nevoie la volan prin pozitia inalta la volan ce sporeste vizibilitatea si anvelopele late ce fac vehiculul mai stabil pe sosea. Bineinteles, seria de tehnologii inteligente Ford, inclusiv modurile de deplasare selectabile, sunt si ele prezente pentru a-ti asigura confortul pe care ti-l doresti.


Vignale - adauga o nota de eleganta

Pentru cei atenti la cele mai mici detalii. Pentru cei ce pretuiesc rafinamentul si eleganta. Pentru toti acestia exista noul Ford Focus Vignale. De la grila speciala Vignale, la jantele unice din aliaj 17”, la decorurile satinate din aluminiu, scaunele imbracate in piele sau tehnologiile avansate, noul Vignale este conceput pentru a te rasfata.
 

ST- Line - sportiv si totusi practic

Rapid si totusi confortabil? Elegant si totusi pregatit pentru orice aventura? Personalitatea noului Focus nu poate fi limitata de un sablon, iar acest lucru se intampla si in cazul noului Ford Focus ST- Line. In timp ce teava de esapament dubla, grila neagra si bara frontala cu forma unica te scot in evidenta, tehnologiile de ultima generatie si interorul spatioas iti fac experienta de condus mai relaxanta decat ti-ai imaginat.


Titanium - sufletul tau pereche

Fara indoiala, Noul Ford Focus Titanium este conceput pentru a te rasfata. Daca si tu crezi ca prima impresie conteaza atunci Noul Ford Focus Titanium, cu rafinamentul liniilor designului exterior, dar si cu tehnologiile inteligente pe care le poti gasi la interior, este sufletul tau pereche.


Trend - echilibrul perfect dintre performanta si eficienta

Daca iti doresti un autoturism modern, rafinat, cu o gama larga de noi tehnologii remarcabile, care sa iti ofere echilibrul perfect dintre putere, economie de combustibil si motorizari ce maximizeaza performanta , atunci Ford Focus Trend este pentru tine.

Termeni si conditii aplicabile promotiei:

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. Aceasta campanie este supusa unor termeni si conditii – va rugam cititi mai jos. Foarte important inainte de a decide achizitia:1) Pretul de vanzare al modelului Focus achizitionat va rezulta dupa deducerea din pretul de lista a: i) contravalorii Suportului Ford (acordat de Ford Romania si de dealerii participanti in program) – egal cu valoarea Primei de Casare prin Programul Rabla si ii) contravaloarii Primei de Casare prevazuta de Ghidul de finantare a programului de stimulare a innoirii parcului auto national 2017-2019 (“Programul Rabla”) 2) Campania este adresata persoanelor fizice si este valabila in limita stocului disponibil la dealerii participanti la program. Valoarea finala de vanzare variaza in functie de cursul de schimb RON/EUR la data comercializarii dar si in functie de valoarea Primei de Casare prevazuta de Programul Rabla in 2019, aplicarea ambelor reduceri de mai sus realizandu-se numai in masura lansarii Programului Rabla si in 2019 de catre autoritatile relevante.

Valorile emisiilor masurate conform standardului NEDC (CO2MPAS/BT – back translated) avute in vedere si de Programul Rabla sunt prevazute pe fiecare model Focus si pot fi consultate mai jos si in reteaua de dealeri participanti.  
 

  • Emisii CO2 Trend Edition valoare min 90 gr/km valoare maxima 130 gr/km; consum min 3.4l/100km consum max 5.8l/100km
  • Emisii CO2 Titanium&Titanium Business valoare min 90 gr/km valoare maxima 134 gr/km; consum min 3.4l/100km consum max 5.9l/100km
  • Emisii CO2 ST Line Business valoare min 93gr/km valoare maxima 134 gr/km, ; consum min 3.5l/100km consum max 5.9l/100km
  • Emisii COActive&Active Business valoare min 93gr/km valoare maxima 134 gr/km; consum min 3.5l/100km consum max 5.9l/100km
  • Emisii CO2 Vignale valoare min 93 g/km valoare maxima 134 gr/km; consum min 3.5l/100km consum max 5.9l/100km

Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati www.rarom.ro, sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti in campanie.

Oferta valabila pana la 30.06.2019, in limita tichetelor disponibile prin Programul de stimulare a innoirii parcului auto national 2017-2019 (“Programul Rabla”).

 

Vino in showroomurile Ford Tiriac Auto din tara si rezerva-ti Focus-ul preferat!

 

Cere oferta Ford Focus

 

Imagini cu titlu informativ. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.  [*] Ford Romania isi rezerva dreptul de a inceta sau modifica promotiile la propria discretie, fara vreo notificare prealabila.  

Descopera oferte speciale Ford si vezi datele de contact pentru toate showroom-urile Ford Tiriac Auto

Publicat la: 19.04.2019

Auto Noi FORD

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.