Mitsubishi Outlander Facelift, disponibil in Romania incepand cu luna aprilie 2014

La doi ani dupa lansarea sa pe piata europeana, modelul Mitsubishi Outlander, apartinand segmentului SUV, se bucura de un facelift aplicat variantelor sale pe benzina si motorina. In Romania, versiunea facelift a modelului Outlander este disponibila la vanzare incepand cu luna aprilie 2014. Acest model este expus in premiera in Romania la Salonul Auto Moto din Bucuresti, in perioada 2 – 6 aprilie, la standul Tiriac Auto.
 
Caroserie multifunctionala
Lansat in Europa in toamna anului 2012, modelul Outlander, ajuns la cea de-a 3-a generatie, a fost construit pe baza trasaturilor ce au asigurat succesul predecesorilor sai in perioada 2001-2007 / 2007-2012, satisfacand in acelasi timp cerintele actuale legate de:
 • Performanta privind protectia mediului
 • Siguranta avansata
 • Calitate per ansamblu.
Varianta actuala a modelului Outlander a inaugurat, de asemenea, o noua era pentru Mitsubishi Motors Corporation, multumita caroseriei multifunctionale, conceputa atat pentru echiparea cu motor termic conventional, cat si pentru varianta PHEV,lansata in Europa, incepand cu octombrie 2013.
 
Impunator
Subliniind intentia designerilor japonezi de a scoate in evidenta modelul, print-un look mai impunator, noua culoare rosu metalizat (Orient red), aleasa ca fiind culoarea de prezentare a Outlander-ului facelift in 2014, accentueaza noile trasaturi ale modelului.
 • Imbunatatirile sunt prezente in special in partea frontala a masinii, cu grila superioara noua cu aspect inedit, formata din doua bare stilate cu aspect tridimensional, conferindu-i modelului un plus de atractivitate.
 • Acelasi lucru este valabil si pentru ornamentul de sub despartitorul negru satinat, dintre cele doua grile inferioare frontale, ce ofera o zona mult mai mare pentru patrunderea aerului, acesta distingandu-se datorita nuantei de argintiu satinat.         Pe ambele parti, proiectoarele de ceata, sunt incadrate acum intr-o carcasa sofisticata, negru satinat, ce se incheie cu un inel cromat.
 • Aceeasi imbunatatire vizuala are loc si la nivelul partii din spate a modelului, datorita noului scut argintiu satinat tipic unui SUV, precum si datorita combinatiei lampilor cu LED.
 • In partea centrala, barele longitudinale de culoare argintiu satinat, confera un efect vizual de alungire a masinii, in timp ce profilele arcuite negre din jurul rotilor precum si noile jante de aliaj de 18”, in doua culori, scot mai mult in evidenta flancurile laterale.
O alegere sigura
Proiectat pentru calatoriile de familie, pe distante lungi, Outlander ramane un autovehicul sigur si confortabil, beneficiind insa de imbunatatiri si modernizari ale suspensiei si cutiei de viteze CVT.
 
Intrunind reglementarile UE, modelul Outlander 2014 este, de asemenea, echipat cu un sistem de monitorizare a presiunii in pneuri (Tire Pressure Monitoring System - TPMS), precum si cu indicator de schimbare eficienta a treptelor de viteza (GSI), acesta din urma reprezentand un stimulent pentru sofer, pentru a schimba vitezele, cu scopul de a reduce consumul de combustibil si emisiile de CO2.
Toate noutatile

Articole recomandate

Compara

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

Sau logheaza-te cu

Facebook Linkedin Google+

api_key: 775gu6ocqdsjgp scope: r_basicprofile r_emailaddress //onLoad: onLinkedInLoad authorize: true, credentials_cookie: true

Inregistreaza-te

trimitere date

Date de contact

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Toate locatiile
  Toate marcile
   Toate modelele

    trimitere date

    Newsletter

    Marca
    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI

    Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

    Am citit "Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal" și sunt de acord cu prelucrarea datelor în condițiile și în scopurile menționate în aceasta.

    În cazul selectării butonului "Nu", datele furnizate prin completarea cererii mele vor fi utilizate de Țiriac Auto S.R.L. exclusiv în scopul prelucrării solicitării mele din acest formular.

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos: