Mitsubishi Outlander Facelift, disponibil in Romania incepand cu luna aprilie 2014

La doi ani dupa lansarea sa pe piata europeana, modelul Mitsubishi Outlander, apartinand segmentului SUV, se bucura de un facelift aplicat variantelor sale pe benzina si motorina. In Romania, versiunea facelift a modelului Outlander este disponibila la vanzare incepand cu luna aprilie 2014. Acest model este expus in premiera in Romania la Salonul Auto Moto din Bucuresti, in perioada 2 – 6 aprilie, la standul Tiriac Auto.
 
Caroserie multifunctionala
Lansat in Europa in toamna anului 2012, modelul Outlander, ajuns la cea de-a 3-a generatie, a fost construit pe baza trasaturilor ce au asigurat succesul predecesorilor sai in perioada 2001-2007 / 2007-2012, satisfacand in acelasi timp cerintele actuale legate de:
  • Performanta privind protectia mediului
  • Siguranta avansata
  • Calitate per ansamblu.
Varianta actuala a modelului Outlander a inaugurat, de asemenea, o noua era pentru Mitsubishi Motors Corporation, multumita caroseriei multifunctionale, conceputa atat pentru echiparea cu motor termic conventional, cat si pentru varianta PHEV,lansata in Europa, incepand cu octombrie 2013.
 
Impunator
Subliniind intentia designerilor japonezi de a scoate in evidenta modelul, print-un look mai impunator, noua culoare rosu metalizat (Orient red), aleasa ca fiind culoarea de prezentare a Outlander-ului facelift in 2014, accentueaza noile trasaturi ale modelului.
  • Imbunatatirile sunt prezente in special in partea frontala a masinii, cu grila superioara noua cu aspect inedit, formata din doua bare stilate cu aspect tridimensional, conferindu-i modelului un plus de atractivitate.
  • Acelasi lucru este valabil si pentru ornamentul de sub despartitorul negru satinat, dintre cele doua grile inferioare frontale, ce ofera o zona mult mai mare pentru patrunderea aerului, acesta distingandu-se datorita nuantei de argintiu satinat.         Pe ambele parti, proiectoarele de ceata, sunt incadrate acum intr-o carcasa sofisticata, negru satinat, ce se incheie cu un inel cromat.
  • Aceeasi imbunatatire vizuala are loc si la nivelul partii din spate a modelului, datorita noului scut argintiu satinat tipic unui SUV, precum si datorita combinatiei lampilor cu LED.
  • In partea centrala, barele longitudinale de culoare argintiu satinat, confera un efect vizual de alungire a masinii, in timp ce profilele arcuite negre din jurul rotilor precum si noile jante de aliaj de 18”, in doua culori, scot mai mult in evidenta flancurile laterale.
O alegere sigura
Proiectat pentru calatoriile de familie, pe distante lungi, Outlander ramane un autovehicul sigur si confortabil, beneficiind insa de imbunatatiri si modernizari ale suspensiei si cutiei de viteze CVT.
 
Intrunind reglementarile UE, modelul Outlander 2014 este, de asemenea, echipat cu un sistem de monitorizare a presiunii in pneuri (Tire Pressure Monitoring System - TPMS), precum si cu indicator de schimbare eficienta a treptelor de viteza (GSI), acesta din urma reprezentand un stimulent pentru sofer, pentru a schimba vitezele, cu scopul de a reduce consumul de combustibil si emisiile de CO2.

Publicat la: 15.06.2015

Auto Noi MITSUBISHI

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.