Jaguar F-Type a fost desemnat decapotabila anului de catre Top Gear

Jaguar a primit distinctia “Decapotabila anului” pentru modelul F-TYPE, in cadrul Galei Premiilor Top Gear 2013, care a avut loc in data de 16 Decembrie, la Restaurant Sofa din Bucuresti.

Premiile Top Gear Romania se acorda in cadrul unei festivitati anuale, cea de anul acesta ajungand la editia cu numarul 4 in Romania, in urma jurizarii redactiei revistei omonime din Marea Britanie.

Jaguar F-TYPE este un automobil sport cu  doua locuri, decapotabil, care ofera performanta, agilitate si satisfactie maxima conducatorului auto.  Modelul asigura continuitatea  unei istorii sport de peste 75 de ani, cand au fost lansate unele dintre cele mai frumoase si dezirabile masini construite vreodata.

F-TYPE ofera o suspensie fata si spate cu brate duble integral din aluminiu si un raspuns prompt al sistemului de directie, pentru manevrabilitate superioara. Arhitectura caroseriei din aluminiu a fost optimizata pentru a oferi cel mai rigid sistem de prindere a suspensiei, cu o rigiditate crescuta cu 30% in punctele cheie, fata de orice alt model Jaguar.

Modelul este disponibil spre echipare cu trei motorizari supraalimentate, pe benzina: V6 3.0l, 340CP; V6 3.0l, 380CP si V8 5.0l, 495CP.

Jaguar F-TYPE Convertible este disponibil spre vanzare, in Romania, din luna mai 2013.

Mai mult, versiunea Coupé a modelului F-TYPE se anunta a fi cel mai dinamic si orientat catre performanta model sport produs vreodata de Jaguar. Produsa cu trei tipuri de motorizare: F-TYPE R, F-TYPE S si F-TYPE, varianta Coupé va fi disponibila spre vanzare in Romania incepand cu luna mai 2014.

Toate noutatile

Articole recomandate

Compara

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

Sau logheaza-te cu

Facebook Linkedin Google+

api_key: 775gu6ocqdsjgp scope: r_basicprofile r_emailaddress //onLoad: onLinkedInLoad authorize: true, credentials_cookie: true

Inregistreaza-te

trimitere date

Date de contact

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Toate locatiile
  Toate marcile
   Toate modelele

    trimitere date

    Newsletter

    Marca
    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI

    Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

    Am citit "Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal" și sunt de acord cu prelucrarea datelor în condițiile și în scopurile menționate în aceasta.

    În cazul selectării butonului "Nu", datele furnizate prin completarea cererii mele vor fi utilizate de Țiriac Auto S.R.L. exclusiv în scopul prelucrării solicitării mele din acest formular.

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos: