Hyundai Motorsport a obtinut doua victorii in Raliul Estoniei

• Hyundai Motorsport a obtinut doua victorii in Raliul Estoniei, cea de-a patra etapa din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC);

• Echipajul estonian - Ott Tänak si Martin Järveoja - a obtinut prima victorie pentru Hyundai Motorsport;

• Craig Breen si Paul Nagle au incheiat pe locul secund - cel mai bun rezultat al lor din Campionatul Mondial de Raliuri.

 

Hyundai Motorsport a obtinut cea de-a doua victorie din acest sezon in Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC), dupa ce Ott Tänak si Craig Breen au incheiat Raliul Estoniei pe primele doua pozitii. Etapa din acest sfarsit de saptamana a fost cea de-a patra din sezonul 2020, calendarul WRC fiind adaptat contextului social actual, cu doar sapte etape in total.

Ott Tänak si Martin Järveoja au avut un parcurs foarte bun pe teren propriu si au castigat prima cursa pentru Hyundai Motorsport. Echipajul estonian a incheiat cu un avans de 22,2 secunde fata de colegii de echipa - Craig Breen si Paul Nagle. Dupa ocuparea locului secund in raliurile desfasurate in Suedia si Mexic, pentru Tänak acesta este cel de-al treilea podium consecutiv obtinut in acest sezon.

In urma victoriei din Raliul Estoniei, a 16-a din istoria echipei Hyundai Motorsport, Tänak a urcat pe locul al treilea in clasamentul general al pilotilor, cu un total de 66 de puncte. 

“Sunt fericit ca am reusit sa castig primul raliu cu Hyundai Motorsport. Inseamna mult pentru mine, mai ales ca aceasta a fost cursa mea de casa. Stiam ca voi castiga prima etapa din campionatul desfasurat in Estonia alaturi de noua echipa. A fost un moment foarte important si nu-mi puteam permite nici cea mai mica greseala. Din fericire totul a functionat perfect si efortul depus in ultimele luni a dat acum rezultate. Sunt mandru ca am castigat acest raliu si trebuie sa continuam in acelasi ritm, pentru a ne atinge obiectivele propuse”, a declarat Ott Tänak.

Pentru Craig Breen si Paul Nagle locul secund obtinut in Raliul Estoniei reprezinta cel mai bun rezultat al lor din WRC si primul podium la volanul modelului Hyundai i20 WRC. 

“A fost un sfarsit de saptamana incredibil. Sunt incantat ca am obtinut acest rezultat. Totul a functionat din primul moment si m-am simtit excelent la volan. Paul a avut un parcurs foarte bun si as vrea sa le multumesc tuturor celor care au facut posibil acest rezultat. Parca sunt la inceput de cariera, iar acest rezultat ma face sa imi doresc si mai mult”, a mentionat Craig Breen.

Dupa abandonul de sambata, Thierry Neuville si Nicolas Gilsoul, au revenit pentru a acumula cat mai multe puncte in Power Stage, dar au fost nevoiti sa abandoneze din nou, de data aceasta din cauza unei probleme mecanice. 

Avand in vedere contextul social actual, Campionatul Mondial de Raliuri a luat o pauza timp de sase luni, iar Raliul Estoniei a fost cea de-a patra etapa dintre cele sapte incluse in calendarul adaptat pentru acest an. Dupa acest sfarsit de saptamana, echipa Hyundai Motorsport se afla pe locul secund in clasamentul constructorilor, cu un total de 132 de puncte. 

“Am trecut printr-o perioada dificila, dupa etapa din Mexic. Acum sarbatorim cu o dubla victorie in Estonia si este un sentiment incredibil. Am muncit mult in aceasta perioada si am incercat sa obtinem performante sporite. Stiu cat de greu a fost sa ramanem motivati intr-o perioada plina de incertitudini si ma bucur ca Ott si Martin au obtinut prima victorie cu noi, chiar in Estonia. Craig si Paul si-au demonstrat potentialul si au contribuit la succesul obtinut. Imi pare rau pentru Thierry si Nicolas, dar sunt sigur ca vor avea o evolutie mai buna in urmatoarea etapa. Acest rezultat este pentru intreaga echipa si familiile lor, pentru toate sacrificiile pe care le-au facut in aceasta perioada”, a mentonat si Andrea Adamo, directorul echipei. 

Raliul Turciei, cea de-a cincea etapa din Campionatul Mondial de Raliuri, se va desfasura in perioada 18 – 20 septembrie pe specialele de macadam din regiunea Marmara.

Publicat la: 07.09.2020

Auto Noi HYUNDAI

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.