Hyundai la Salonul International Auto de la Frankfurt 2019

Hyundai la Salonul International Auto de la Frankfurt 2019

 

• Noul i10 va fi prezentat in premiera mondiala, alaturi de o versiune speciala a modelului;

• Hyundai va expune un prototip electric care prefigureaza directia designului viitoarelor vehicule electrice ale gamei;

• Hyundai Motorsport va dezvalui primul vehicul electric pentru competitii.

 

Hyundai prezinta viziunea marcii in ceea ce priveste viitorul mobilitatii, dar si noutatile la nivel de gama, in cadrul Salonului International Auto de la Frankfurt 2019. Cu aceasta ocazie, vor fi dezvaluite publicului noul i10, un concept electric, dar si primul vehicul electric pentru competitii.

In viziunea Hyundai, vehiculele viitorului vor oferi o libertate mai mare in privinta designului, posesorii avand posibilitatea de a le individualiza, astfel incat sa reflecte personalitatea si stilul de viata al fiecaruia, asemenea propriei locuinte. Primii pasi care definesc conceptul Style Set Free au fost prezentati in cadrul Targului International de Electronice (CES) 2019, dar si la Saptamana Designului de la Milano. In noua etapa, la Salonul International Auto de la Frankfurt, va fi dezvaluit publicului un concept electric care prefigureaza directia designului viitoarelor vehicule electrice ale gamei. 

“Odata cu primul concept electric care integreaza directia Style Set Free, precum si cu prima masina electrica pentru curse, Hyundai ofera o perspectiva asupra viitorului mobilitatii”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product Hyundai Motor Europa. “De asemenea, suntem nerabdatori sa prezentam noul i10 care, datorita unei game largi de dotari de conectivitate si siguranta, va deveni unul dintre factorii determinanti ai succesului marcii Hyundai in Europa.” 

Hyundai Motorsport a inceput dezvoltarea primului vehicul electric pentru competitii. Modelul, care a fost proiectat si construit la uzina din Alzenau - Germania, va fi prezentat in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, in prima zi dedicata presei. Aceasta lansare deschide o noua era pentru companie in domeniul sporturilor cu motor. Obiectivul Hyundai este de a dezvolta modele de inalta performanta si in acest segment, consolidand angajamentul marcii de a proteja mediul inconjurator.

Si noul Hyundai i10 va avea premiera mondiala la Frankfurt. Modelul prezinta un design dinamic, dar si noi caracteristici in ceea ce priveste conectivitatea, incluzand sistemele Connected Car si Blue Link®. Pentru a spori nivelul de competitivitate in clasa sa, autovehiculul beneficiaza de echipamente de siguranta precum: asistenta la coliziune frontala (FCA), sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW), sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA), iar optional, sistem de asistenta pentru faza lunga (HBA).

Cu aceasta ocazie, va fi lansata si o versiune speciala a noului i10

 

Publicat la: 20.08.2019

Auto Noi HYUNDAI

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.