Hyundai i30 Fastback

i30 Fastback

Tot ceea ce conteaza.

 

Expresiv si versatil

 

Noul i30 Fastback impresioneaza prin exteriorul care inspira rafinament si sportivitate. Silueta combina proportiile dinamice, specifice modelelor coupe - linia eleganta a plafonului, capota alungita si caroseria robusta – cu cele ale unui sedan, punand la dispozitia clientilor un portbagaj generos de 450 de litri.

La designul armonios contribuie si luminile de zi cu LED, pozitionate sub farurile cu LED, precum si jantele din aliaj de 17" si 18". Pentru o experienta agila, sasiul a fost coborat cu 5 mm fata de varianta in cinci usi, iar rigiditatea suspensiei a crescut cu 15%.

 

 

Conectivitate

i30 Fastback dispune de echipamente inteligente de conectivitate, printre care incarcator wireless pentru telefoanele smartphone si un ecran tactil de 8 inch, asociat sistemului de navigatie, care integreaza functii precum Apple CarPlay™ si Android Auto™*. Navigatia beneficiaza de un abonament gratuit pe sapte ani la serviciile LIVE, care ofera informatii actualizate in timp real despre vreme, trafic, radare** si cautare online a punctelor de interes. Incarcatorul wireless cu interfata standard Qi, situat in consola centrala, permite incarcarea cu usurinta a telefoanelor de tip smartphone compatibile, fara a fi necesara utilizarea cablurilor.

* Apple CarPlay™este marca inregistrata a Apple Inc. Android Auto™ este marca inregistrata a Google Inc.

** Functia este disponibila numai in anumite regiuni.

Sistem de avertizare a conducatorului auto (DAW)

Permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala. Cu ajutorul DAW sunt analizate diverse semnale ale autovehiculului, precum unghiul de virare, cuplul la volan, pozitia vehiculului pe banda de rulare sau timpul de condus.

Sistem de monitorizare a unghiului mort (BCW)

Sistemul de monitorizare a unghiului mort (BCW) utilizeaza tehnologia radar. Impreuna cu sistemul de asistenta la schimbarea benzii de rulare monitorizeaza zonele laterale spate ale masinii si, in cazul in care la o incercare de schimbare a benzii este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta este afisat in retrovizoarele exterioare.

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA)

Pentru mai multa siguranta, modelul dispunde de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni. Cu ajutorul senzorilor radar si a camerei frontale, FCA actioneaza in trei etape. Initial, sistemul avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.

Aspect remarcabil si bine definit

 

Odata cu modelul i30 Fastback, Hyundai patrunde in segmentul autovehiculelor compacte cu un coupe in cinci usi. Priza de aer orizontala, pozitionata in partea de jos a grilei, contribuie la sporirea atractivitatii.

 

Performante rutiere

i30 Fastback este disponibil in doua variante de motorizare turbo pe benzina – 1,4 litri T-GDi, in patru cilindri, care dezvolta 140 CP sau 1,0 T-GDi, in trei cilindri, disponibil cu 120 CP. Posesorii pot opta pentru transmisia manuala cu sase rapoarte sau cea automata in sapte trepte cu dublu ambreiaj.

Silueta remarcabila

Silueta integreaza proportiile dinamice specifice modelelor coupe sportive - linia eleganta a plafonului (coborat cu 25 mm in comparatie cu modelul i30 in cinci usi), capota alungita si caroseria robusta - care contribuie la imbunatatirea performantelor aerodinamice.

 

Jante din aliaj

17" Standard

18" Optional

  • Faruri cu LED
  • Lumini de zi cu LED
  • Volan si schimbator viteze imbracate 
    in piele
  • Camera video marsarier
  • ISG (Idle Stop & Go) - sistem Start / Stop
  • Climatizare automata
  • Geamuri spate si luneta fumurii
  • Priza suplimentara portbagaj
  • Scaune fata incalzite
  • Inchidere centralizata cu telecomanda
  • Senzor de parcare spate
  • Sistem de monitorizare presiune pneuri

 

Performanta si eficienta

1,0 T-GDi propulsor pe benzina

Motorul 1,0 T-GDi furnizeaza 120 CP si un cuplu maxim de 171.1 Nm/1.500 ~ 4.000 rpm, fiind asociat unei transmisii manuale in sase trepte.

Putere max.120.0 CP

Cuplu max.171.1 Nm

 

1,4 T-GDi propulsor pe benzina

Motorul 1,4 T-GDi furnizeaza 140 CP si un cuplu maxim de 242 Nm/1.500 rpm, fiind asociat unei transmisii manuale in sase trepte sau automate cu dublu ambreiaj, in sapte trepte.

Putere maxima 140.0 CP

Cuplu max.242.0 Nm

 

 

Solicita oferta

 

* Imaginile disponibile sunt cu titlu de prezentare. Informatiile si imaginile prezentate se bazeaza pe datele disponibile la momentul publicarii, pot diferi de la regiune la regiune si pot fi modificate fara un anunt prealabil. Este posibil ca unele echipamente sa nu fie disponibile in varianta de echipare standard, putand fi achizitionate contra cost. Toate autovehiculele sunt dotate si livrate de catre producatorul Hyundai numai cu anvelope de vara. Valorile specificate in detaliile tehnice si volumul portbagajului pot varia in functie de gradul de echipare. Hyundai Auto Romania isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile tehnice si echiparile, fara un anunt prealabil.

 

Modelul beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite. Autovehiculele exploatate in scop comercial (ex.: scoli de soferi, taxi, inchiriere auto etc.) beneficiaza de o garantie de trei ani, in limita a 100.000 kilometri.

Publicat la: 25.04.2019

Auto Noi HYUNDAI

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.