Ia-ti masina pentru o vacanta #faragriji

Probabil ca te gandesti destul de des unde iti vei petrece urmatorul weekend. Ca sa ajungi #faragriji la destinatie vei avea nevoie de un partener de incredere. La noi gasesti mereu masina potrivita, abonamente de service pentru revizii, tractarea gratuita si o retea de service-uri mereu aproape de tine, fie ca esti la munte sau la mare. Totul e clar si simplu pentru o vacanta #faragriji

Nu te-ai hotarat ce masina vrei, dar stii pentru ce vrei sa o folosesti si cat esti dispus sa platesti?

Avem un serviciu de consiliere, care iti prezinta ofertele de masini noi si rulate din reteaua noastra nationala in functie de ceea ce cauti, dar si solutii avantajoase de leasing pentru ca totul sa fie cat se poate de simplu. Avem atat discounturi atractive pentru toate masinile, cat si garantie, care variaza in functie de model, marca sau utilizare. Te invitam la un Test Drive pentru a afla impreuna ce tinuta de drum ti se potriveste.

Ai masina, dar unde te duci cand ai nevoie de service?

Avem o retea nationala de service-uri, care iti pune la dispozitie, pentru orice situatie, o gama completa de solutii profesioniste, inclusiv consiliere pentru alegerea pieselor originale sau after market. Pentru ca rasplatim fidelitatea, iti acordam discounturi progresive la manopera tinand cont de istoricul de service al masinii.

In functie de suma cheltuita in service, beneficiezi gratuit de serviciul de tractare la nivel national, care iti ofera, dupa caz, solutii de cazare, transport si masina la schimb, ca sa fii acoperit in orice situatie. Mai mult, pentru modelele din gama Tiriac Auto, poti accesa Abonamentul de Service cu rate fixe, in care ai incluse toate operatiile de revizie, mentenanta, garantie extinsa, fara costuri neprevazute. Si pentru ca tinem la transparenta, iti dam inapoi sumele neconsumate: in proportie de 50%, in cazul incheierii contractului, sau in proportie de 100%, in cazul prelungirii Abonamentului.

 

Vrei sa iti vinzi masina? 

Daca te-ai decis sa renunti la masina ta, noi suntem aici sa iti facem o oferta corecta.

Ai nevoie de o alta masina?

Putem sa preluam automobilul tau, prin serviciul Trade In, acoperind astfel o parte din costurile de achizitie ale unei masini noi sau rulate din gama Tiriac Automobile.

Vrei sa platesti doar cat o folosesti?

La achizitia unei masini noi, ai optiunea Buy Back, care iti da libertatea de a stabili perioada de timp si numarul de kilometri de utilizare a masinii. Cand se termina contractul, o rascumparam, iar tu primesti suma stabilita de comun acord. Cand totul e clar si transparent, lucrurile merg de la sine #faragriji.

 

Alege din modelele auto noi sau rulate calificate in programul #faragriji:

*Pachetul #faragriji este oferit pentru achizitii, atat pentru masinile noi, cat si pentru cele rulate, in limita stocului disponibil, pana la data de 15.09.2018. Pentru a putea beneficia de Abonamentul de service, autovehiculul trebuie sa fie nou sau sa nu aiba o vechime mai mare de 6 luni. Discounturile progresive si abonamentul de service sunt valabile doar pentru urmatoarele marci - Mercedes-Benz, Mitsubishi, Hyundai, Ford, Jaguar Land Rover - si se achita in rate fixe, fara dobanda. Pentru mai multe detalii, sunati la CALL CENTER: *4141

Compara

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

Sau logheaza-te cu

Facebook Linkedin Google+

api_key: 775gu6ocqdsjgp scope: r_basicprofile r_emailaddress //onLoad: onLinkedInLoad authorize: true, credentials_cookie: true

Inregistreaza-te

trimitere date

Date de contact

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Toate locatiile
  Toate marcile
   Toate modelele

    trimitere date

    Newsletter

    Marca
    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI

    Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

    Am citit "Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal" și sunt de acord cu prelucrarea datelor în condițiile și în scopurile menționate în aceasta.

    În cazul selectării butonului "Nu", datele furnizate prin completarea cererii mele vor fi utilizate de Țiriac Auto S.R.L. exclusiv în scopul prelucrării solicitării mele din acest formular.

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos: