Ţiriac Auto prezintă publicului în premieră noul Range Rover Velar

Velar

• Cel mai așteptat model al gamei Range Rover va fi prezentat în premieră publicului sâmbătă, 27 mai, în București, în incinta Băneasa Shopping City, în prezenta artistei Inna
  • Modelul Velar va fi expus de Țiriac Auto și în Oradea, pe data de 31 mai, în Brașov, pe 6 iunie și în Bacău, pe 9 iunie

Ţiriac Auto prezintă, în premieră, noul Velar, cel mai așteptat model al gamei Range Rover. Acesta a fost prezentat publicului în București, sâmbătă, 27 mai, în incinta Băneasa Shopping City. De asemenea, cei interesați vor putea vedea modelul și în Oradea, pe data de 31 mai, în Brașov pe 6 iunie și în Bacău, pe 9 iunie.

„Dacă luna trecută anunțam deschiderea primului showroom Jaguar Land Rover din România aliniat la noile standarde de experiență ale celor două mărci, astăzi ne face plăcere să le oferim o nouă surpriză clienților noștri, odată cu prezentarea, în premieră, a noului Range Rover Velar. Astfel, ne concentrăm nu doar pe a fi mereu mai aproape de clienți, dar și pe a le furniza acces rapid la cele mai dorite modele ale momentului”, a declarat Claudiu Netejoară, Brand Manager Sales pentru Jaguar Land Rover în cadrul Țiriac Auto.

Pe data de 27 mai, începând cu ora 10.00, Range Rover Velar a fost dezvăluit publicului în Băneasa Shopping City, iar în după-amiaza de sâmbătă, noul model a fost însoțit și de prezența apreciatei artiste Inna, partener de imagine Țiriac Auto – Jaguar Land Rover.

Proiectat în centrele de dezvoltare Jaguar Land Rover din Marea Britanie pentru a completa spațiul dintre Range Rover Evoque și Range Rover Sport, Velar se remarcă prin lux, rafinament și performanțe deosebite pe teren accidentat.

Noul model, construit la fabrica din Sollihul, Marea Britanie, reprezintă un nou capitol în evoluția gamei și se remarcă printr-un design simplu, elegant, bazat pe elemente specifice identității Range Rover, precum și prin atenția pentru detalii.

Despre Țiriac Auto

Ţiriac Auto, companie activă de 25 de ani pe piața auto din România, face parte din Grupul Țiriac, care reunește peste 40 de companii private autohtone, activând în multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian și energie. Pe lânga acestea, Țiriac Holdings desfășoară activități în câteva domenii conexe - servicii de pază și protecție, property management, servicii de media etc.

Ţiriac Auto reprezintă şase dintre cele mai cunoscute mărci auto existente pe piaţă: Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz şi Mitsubishi. Reţeaua de distribuţie şi service Ţiriac Auto asigură accesibilitate şi servicii de calitate în orice colţ al României.

În fiecare locaţie există consilieri gata să ofere soluţii adaptate nevoilor fiecăruia dintre clienţii Ţiriac Auto. Totodată, locaţiile service Ţiriac Auto sunt autorizate şi pregătite să efectueze reparaţii unui portofoliu extins de mărci auto.