Tiriac Auto lanseaza aplicatia Tiriac AutoMobile

Tiriac Auto lanseaza noua aplicatie pentru iOS si Android Tiriac AutoMobile, ce faciliteaza procesul de asistenta rutiera, comerciala si de service pentru conducatorii auto, oferindu-le totodata solutii avantajoase in afara domeniului auto: de la discounturi la hoteluri, la reduceri pentru cumparaturi diverse.

Aplicatia este dezvoltata de Fullscreen Digital si deserveste atat clientii Tiriac Auto, cat si pe cei ai altor marci.
Abordarea din spatele proiectului este una orientata catre utilizator, venind in intampinarea nevoilor diverse ale acestuia si oferind solutii inovative pentru toate interactiunile sale ce au de-a face cu masina.

Aplicatia permite utilizatorilor acces facil la serviciul de asistenta rutiera de urgenta, dar faciliteaza si diversele programari pe care acestia doresc sa le stabiliasca pentru seviciile oferite de reteaua de distributie si service Tiriac Auto: incepand de la drive test, pana la programari in service sau prezentarea unei oferte de buy back.
Tiriac AutoMobile ofera utilizatorilor o interfata intuitiva, un design flat, minimalist dar merge mai departe, propunand o experienta personalizata fiecarui utilizator pe baza intereselor acestuia si a invatarii progresive a nevoilor si preferintelor.

Platforma se bazeaza pe serviciile Tiriac Auto dezvoltate in concordanta cu asteptarile curente ale clientilor si pe principiile inovative ce ghideaza Fullscreen Digital in orice proiect: tehnologiile creative si Social Business Transformation. Aduse impreuna si mixate cu elemente specifice brandurilor din portofoliul Tiriac Auto, aceste principii au condus la crearea unei aplicatii ce pune utilizatorul in prim plan, atribuind brandului rolul de asistent virtual ce acorda suport conducatorilor auto atat pe sosea, cat si in viata de zi cu zi.

Toate comunicatele

Filtrare avansata