Noul Model Ford Mustang este aici! Ford deschide listele de comenzi in Romania, pentru prima data

• Noul model Ford Mustang poate fi acum configurat si comandat in toata Europa, inclusiv in Romania, pentru prima data de mai bine de 50 de ani

• Noul Ford Mustang este disponibil pentru comenzi acum si in Romania, cu preturi incepand de la 35.000 euro, TVA inclus, pentru versiunea „Coupé”, motor  2.3 EcoBoost 314 CP, cutie manuala

• Noul Ford Mustang poate fi comandat si livrat numai de catre un dealer desemnat ca fiind FordStore, iar pentru inceput in Romania va exista o astfel de locatie

• Noul Ford Mustang ofera in dotarea standard jante aliaj de 19-inch, sistem SYNC 2 cu ecran tactil de 8-inch si comanda vocala, tapiterie piele, servodirectie asistata electronic.

Ziua de azi marcheaza un moment special in istoria automobilistica, deoarece clientii din toata Europa, inclusiv din Romania, au putut pentru prima data sa configureze si sa comande noul model Ford Mustang – dupa mai mult de 50 de ani de la intrarea in productie a primei vesiuni a legendarului model.

Echipat cu motoare 2.3-litri EcoBoost 314 CP si 5.0-litri V8 418 CP, noul model Mustang in versiunile „Coupé” si „Convertible” (decapotabil) este disponibil in Romania pentru comenzi, in showroom-urile FordStore la preturi incepand de la 35.000 euro TVA inclusiv.

Noul Ford Mustang poate fi comandat si livrat numai de catre un dealer Ford desemnat ca fiind FordStore, iar pentru inceput in Romania va exista locatia FordStore: Tiriac Auto Bucuresti.

Nu a fost nicicand un moment mai bun pentru a introduce aceasta masina legendara in intreaga Europa. Modelul nou Ford Mustang este cel mai modern, mai evoluat din punct de vedere tehnologic si mai indraznet Mustang din istoria uimitoare a marcii”, a spus Roelant de Waard, vice-presedinte, Marketing, Sales & Service, Ford din Europa.

Disponibil cu transmisie manuala cu sase trepte sau automata, noul model Ford Mustang ofera in configuratia standard: jante aliaj cu finisaj premium, aer conditionat „dual zone”, sistem audio cu 9 difuzoare, tapiterie piele, sistem SYNC 2 cu ecran tactil color de 8-inch si control vocal, servodirectie asistata electronic.

Optiunile suplimentare includ scaune incalzite si jante din aliaj cu finisaj premium. Cele zece optiuni culori exterioare includ „Race Red”, „Competition Orange” si „Triple Yellow”- vopsea speciala in trei straturi.

Noul model Ford Mustang este disponibil pentru comenzi in Europa exclusiv in noile showroom-uri FordStore. Este pentru prima data cand Mustang se vinde in toata lumea, iar noul model va fi disponibil pentru clienti in peste 100 de piete. In Romania, primele unitati vor fi ajunge in trimestrul al doilea al acestui an.

Primele 500 de unitati Ford Mustang au putut fi rezervate de catre clientii din Europa in timpul Finalei Ligii Campionilor UEFA din 2014. Peste 9,300 de persoane s-au inregistrat online pentru sansa de a-si rezerva unul dintre modele in timpul meciului, astfel ca primele 500 de cereri s-au realizat in doar 30 de secunde de la demararea campaniei, 2 dintre acestea apartinand unor clienti din Romania.
Toate comunicatele