Primul salon online Tiriac Auto

Descopera noutatile si ofertele speciale!

Salon Expo

Primul salon online Tiriac Auto

Descopera noutatile si ofertele speciale!

Ford prezinta noul si atragatorul B-MAX Colour Edition

• Noul Ford B-MAX Colour Edition ofera un exterior atragator cu plafon, oglinzi si scuturi de protectie negre contrastante, geamuri fumurii si jante din aliaj 16’’

• Interiorul include sistemul de conectivitate SYNC cu ecran de 4.2 inch si navigatie optionale

• Motorul puternic si eficient EcoBoost de 1 litru si 140 CP este disponibil pentru B-MAX începand cu primavara anului 2016, oferind o acceleratie de la 0 la 100 km/ora (62 mph) în 10,4 secunde si 116 g/km CO2*

• Ford B-MAX ofera acces unic cu sistemul Ford Easy Access Door System; functiile avansate includ Active City Stop si tehnologia MyKey, oferita exclusiv de Ford

KOLN, Germania, 21 ianuarie 2016 – Noul si atragatorul Ford B-MAX Colour Edition ofera un design exterior deosebit si detalii de interior personalizate.

Disponibil clientilor din Europa de la începutul acestui an în 10 culori de caroserie combinate cu plafonul si carcasele oglinzilor vopsite negru contrastant, B-MAX Colour Edition dispune si de jante unice din aliaj de 16 inch, împreuna cu o grila frontala neagra stralucitoare, scuturi de protectie fata si spate negre, geamuri spate fumurii si un spoiler spate mare pe hayonul superior.

Specificatiile interioare includ sistemul de conectivitate Ford SYNC activat vocal cu ecran color de 4.2 inch si sistem de navigatie optional, sistem de aer conditionat manual si  alte pachete optionale

„Noul B-MAX Colour Edition arata ca stilul si caracterul practic pot merge mana în mana”, a declarat Roelant de Waard, vicepresedinte, Marketing, Vanzari si Service, Ford Europa. „Design- ul extrem de atragator si functiile sofisticate precum sistemul de conectivitate vocal SYNC si sistemul Ford Easy Access Door System fac ca B-MAX sa fie unul din cele mai avansate si inovatoare autoturisme de mici dimensiuni din Europa”.

Incepand cu primavara anului 2016, B-MAX va avea si o versiune puternica si eficienta de 140 CP a motorului Ford pe benzina premiat EcoBoost de 1 litru. Echipat cu sistemul Auto-Start-Stop ca standard, motorul ofera o acceleratie de la 0 la 100 km/ora (62 mph) în 10,4 secunde cu emisii de CO2 de 116 g/km si un consum de combustibil de 5,0 l/100 km (56,5 mpg).*

Sistemul Ford Easy Access Door System ofera acces neegalat la B-MAX pentru pasageri si bagaj prin usi fata cu balamale si usi spate glisante - cu stalpi integrati. În 2012 B-MAX a primit punctaj  maxim de 5 stele Euro NCAP si ofera tehnologii avansate care includ Active City Stop – care ofera asistenta soferilor scanand carosabilul din fata autoturismului si aplicand automat franele pentru a reduce impactul coliziunilor sau a le evita cu totul, precum si sistemul MyKey, oferit exclusiv de Ford, care permite parintilor sa aplice anumite restrictii asupra tinerilor soferi pentru a promova sofatul mai sigur.