Tiriac Auto Tiriac Auto

Ofertele Remat de la Hyundai

Ofertele Remat de la Hyundai

Ofertele Remat de la Hyundai

Ofertele Remat de la Hyundai

Ofertele Remat de la Hyundai

Descopera ofertele Hyundai prin programul REMAT 2021. Fii printre primii care afla si inscrie-te pentru unul dintre modelele:

✔️ i30, de la 13.285 euro, TVA inclus;

✔️ i30 wagon, de la 14.475 euro, TVA inclus;

✔️ i30 fastback, de la 17.339 euro, TVA inclus;

✔️ Kona, de la 13.529 euro, TVA inclus;

Masinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.

*Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ. Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2021, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2021. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului / ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 4.9 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale.

 

** Oferta pentru vanzarea vehiculelor prin PSIPAN, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru mediu, in limita stocului disponibil. Pretul este obtinut prin aplicarea discountului recomandat, a ecotichetului disponibil prin programul Rabla Plus in vigoare si a primei de casare disponibile prin programul Rabla, acestea din urma fiind aplicabile sub rezerva si numai in cazul reinitierii, in anul 2021, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla”). Oferta este valabila sub conditia indeplinirii de catre client a tuturor cerintelor impuse de Ghidul PSIPAN 2021. Oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil, ecotichetul Rabla Plus si prima de casare Rabla fiind calculate in Euro (1 Euro = 4.9 Lei), si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale.”