Tiriac Auto, distribuitor autorizat Ford, sustine Federatia Romana de Handbal

Bucuresti, 11 februarie 2021Tiriac Auto, distribuitor autorizat al marcii Ford, anunta demararea unui parteneriat de mobilitate cu Federatia Romana de Handbal, pentru anul in curs. 

Showroom-ul Ford Tiriac Auto din Baneasa a gazduit momentul care marcheaza startul sustinerii unuia dintre cele mai iubite sporturi de echipa din Romania: handbalul. Parteneriatul, prin care Tiriac Auto ofera Federatiei Romane de Handbal automobile Ford, se va desfasura pe parcursul anului 2021, insa se bucura de sustinerea ambelor parti in perspectiva extinderii acestuia.

Cele 8 autoturisme care fac obiectul parteneriatului de mobilitate vor fi utilizate de catre reprezentantii federatiei, care sunt implicati activ in organizarea in bune conditii a competitiilor nationale si internationale de handbal. 

Printre cei mai noi „suporteri” ai Nationalei de handbal se numara primul automobil hybrid produs in Romania - Ford Puma. 6 astfel de unitati in varianta de echipare Titanium, cu motorizare 1.0l EcoBoost Hybrid (mHEV) 125 CP, vor purta cu mandrie tricolorul romanesc. Flota este completata de doua unitati Ford Mondeo Titanium 2,0l 190 CP. 

„Tiriac Auto este un sustinator de traditie al sportului din Romania, astfel incat pornim acum la un nou drum cu deschidere si entuziasm. Suntem mandri ca avem posibilitatea de a sprijini handbalul - un sport cu un trecut senzational, un simbol al performantei sportive romanesti. Dorim mult succes echipei nationale si Federatiei in a-si demonstra valoarea in toate competitiile, cu rezultate pe masura efortului imens pe care il depun, iar noi ne alaturam galeriei de fani inflacarati” a declarat Marius Marian, CEO Tiriac Auto

La randul sau, Cristian Prichea, director general al Ford Romania - Compania Nationala de Vanzari, a adaugat: „Suntem onorati sa fim partenerii FRH. Handbalul romanesc a facut si face performanta la nivel international - un lucru foarte important pe care il avem in comun. Ford investeste in inovatie tehnologica, pentru a le oferi clientilor nostri cea mai buna experienta la volan, intr-un vehicul conectat, de incredere. Speram ca acesta este doar inceputul unui parteneriat de lunga durata pentru performanta care inspira." 

Alexandru Dedu, presedintele FRH, a declarat in cadrul evenimentului: „Acest parteneriat vine intr-un moment oportun pentru noi, tinand cont ca in aceasta perioada handbalul poate fi organizat doar in sistem de turnee, iar reprezentantii federatiei trebuie sa fie prezenti peste tot in teritoriu. Faptul ca suntem mobili si putem ajunge cu usurinta in mai multe puncte din tara ne ajuta sa pastram o legatura stransa inclusiv cu cele 8 centre nationale olimpice si de excelenta pentru pregatirea juniorilor. In acest context dificil pentru toti, Tiriac Auto si Ford aduc un plus de siguranta celor implicati in organizarea competitiilor. Este important sa subliniem ca multe din masinile de care va beneficia federatia sunt produse in Romania, eu personal iubesc aceasta tara si stiu ca doar folosind produse realizate in Romania putem sa crestem.” 

La evenimentul organizat in cadru foarte restrans, in contextul necesitatii respectarii normelor de distantare sociala, au mai participat Cristina Varzaru, secretar general FRH, Adrian Vasile, noul selectioner al Nationalei feminine de handbal, alaturi de Iulian Stamate – team manager al echipei nationale masculine si Viorel Fotache – jucator de baza in Nationala Romaniei. 

***

Despre Tiriac Auto:

Tiriac Auto este una dintre cele mai extinse retele de dealeri si service auto din Romania, reprezentand sase dintre cele mai renumite marci auto existente pe piata: Ford, Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi si Hyundai. Tiriac Auto face parte din Grupul Tiriac, care reuneste peste 40 de companii private autohtone, activand in multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian, servicii de paza si protectie, property management si servicii de media.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

Biciclete electrice Mercedes