Tiriac Auto Tiriac Auto

FORD KUGA FHEV PRIN PROGRAMUL RABLAFORD KUGA FHEV PRIN PROGRAMUL RABLA

Pret incepand de la 28.500 EUR (TVA inclus) prin programul Rabla*

 

Descopera pasiunea pentru aventura

FORD KUGA. Design de exceptie, eficienta remarcabila, mai mult decat capabil. Ford Kuga, detine 5 stele la testele de siguranta EuroNCAP si ofera o gama larga de tehnologii de asistenta pentru sofer si confort.

Dotari incluse pentru versiunea FORD KUGA Titanium 2.5 FHEV 190 CP cutie automata, cu pret incepand de la 28.500 euro(TVA inclus) prin programul Rabla*:

✅ Pachet de iarna: scaune fata si spate incalzite, parbriz incalzit si volan incalzit

✅ Radio cu touchscreen 8"

✅ Sistem de navigatie

✅ Cadran bord digital 12.3" si 6 difuzoare

✅ Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare

✅ Sistem de asistenta pre coliziune (camera)

✅ Aer conditionat automat cu reglare pe doua zone DEATC

✅ Sistem Keyless Entry + Start pentru usile din fata

✅ Oglinzi exterioare electrice, incalzite, rabatabile electric

✅ Camera video pentru mers in marsarier

✅ Senzori de parcare fata si spate

✅ Jante aliaj 17" Shadow Silver

✅ Senzori de ploaie

✅ Modem incorporat (FordPass)

Vezi stocul disponibil

Avantaj client Tiriac Auto:

🚗 Discount-uri speciale la intretinerea masinii (piese si manopera), in toata reteaua Ford Tiriac Auto.

🛠️ Serviciu gratuit de Asistenta rutiera: https://www.tiriacauto.ro/servicii/tractare-auto .

Solicita oferta, iar consultantul nostru Ford te va contacta in cel mai scurt timp!

Oferta valabila pana la 31 martie 2024

Termeni si conditii aplicabile promotiei:

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

Oferta este adresata persoanelor fizice pentru modelul FORD KUGA Titanium 2.5 FHEV 190 CP cutie automata.

*Foarte important!

Aceasta oferta contine o valoare de pret ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2020-2024 („Programul Rabla 2023”), dupa cum urmeaza: (i) contravaloarea primei de casare pentru achiziționarea unui autovehicul nou în schimbul casării a două autovehicule uzate (10.000 lei), in masura aplicabila, contravaloarea ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei).

Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile primului trimestru al anului 2024 IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla 2023 sunt publicate pe pagina de internet a institutiei competente, www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare – Rabla. 

Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

Oferta este valabila pana la 31.03.2024 in limita stocului disponibil. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate.

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.