Fa o afacere buna cu Mitsubishi

Alege programul Mitsubishi pentru flote auto si vei beneficia de un pachet excelent de avantaje la achizitionare si servicii post-vanzare pentru ca afacerea ta sa mearga ca pe roate. In plus, prin programul de flote auto Mitsubishi stii ca se adapteaza nevoilor tale si vei primi sprijin prompt si calificat, pe termen lung.

Beneficii achizitionare Servicii post-vanzare
Fiabilitate de top Garantie completa, pe termen lung: 5 ani sau 150.000 km, in reteaua de unitati de reparatie autorizate Mitsubishi Motors, exclusiv cu piese originale.
Un pachet de echipari fara compromisuri in ceea ce priveste siguranta, pentru toate modelele. Servicii de calitate after-sales: ai la dispozitie una dintre cele mai bune retele after-sales, cu profesionisti bine pregatiti, gata sa te ajute oricand.
Consum excelent si emisii la cele mai scazute valori, pentru a te ingriji si de mediu, dar si de buzunarul tau. Masina la schimb: daca reparatiile daunelor Mitsubishi-ului tau se intind pe o perioada mai lunga de timp, in service-urile noastre, iti oferim GRATUIT o masina la schimb.
Pret de achizitie avantajos, pentru a proteja profitul afacerii tale. Livrari prompte de piese: acoperim din stoc, cu livrare imediata, majoritatea solicitarilor pe revizii sau daune, iar ce nu avem disponibil, soseste cu prioritate din depozitul Mitsubishi din Olanda. Timp in care iti oferim masina la schimb!
Finantare preferentiala si oferte de leasing financiar si operational flexibile nevoilor tale, dezvoltate impreuna cu partenerii nostri. Mitsubishi Assistance Package: serviciul creat sa te scoata din incurcatura, in caz de probleme tehnice sau evenimente rutiere nedorite, atat pe timpul vacantelor, cat si la domiciliu. Disponibil la telefon 021/322.50.21, 24 h din 24 h, 7 zile pe saptamana, pe intreg teritoriul Europei, MAP iti sare in ajutor oriunde, oricand.
Prezentarea gamei auto si efectuarea drive-test-ului la sediul companiei tale, de catre un reprezentant vanzari, care iti va prezenta obiectiv si transparent pachetul de beneficii. Consilierul de daune: daca masina ta este implicata intr-un eveniment rutier, poti apela la el pentru a beneficia de asistenta prompta si de calitate.
Optiune de buy-back dupa perioada de utilizare.  

 

Contacteaza-ne la suport@tiriacauto sau *4141 pentru o oferta personalizata, iar noi iti vom face cea mai buna oferta si iti vom prezenta pachetul optim de avantaje pentru afacerea ta.

Toate

Articole recomandate

Compara Inchide
Filtrare avansata

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

    ;