Podium pentru Ott Tänak si Hyundai Motorsport in Raliul Mexicului

• Hyundai Motorsport si-a asigurat cea de-a treia clasare pe podium in sezonul 2020 din Campionatul Mondial, in Raliul Mexicului;

• Ott Tänak a incheiat pentru a doua oara consecutiv pe locul secund;

• Thierry Neuville a acumulat puncte importante pentru echipa.

Hyundai Motorsport a urcat pentru a treia oara consecutiv pe podium in sezonul 2020 din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC). Ott Tänak si Martin Järveoja au incheiat Raliul Mexicului pe locul secund, competitia fiind oprita dupa ziua de sambata. Organizatorii raliului au decis sa scurteze etapa din cauza extinderii epidemiei de COVID-19 la nivel global. 

Ott Tänak si Martin Järveoja, copilotul sau, au avut un ritm foarte bun pe macadamul din Mexic. Echipajul estonian a castigat sase probe speciale, acesta fiind cel de-al doilea podium consecutiv cu Hyundai Motorsport.

“Sunt multumit ca am reusit sa urc din nou pe podium cu echipa Hyundai Motorsport. A fost un raliu solicitant, dar in final am ajuns pe podium”, a declarat Ott Tänak.

Thierry Neuville si Nicolas Gilsoul au fost nevoiti sa abandoneze vineri, din cauza unor probleme electrice, dar au revenit in competitie conform regulamentului Rally 2. In aceasta etapa, echipajul belgian a castigat opt probe speciale si a reusit sa acumuleze astfel puncte importante pentru echipa in clasamentul constructorilor

“A fost o etapa dificila pentru Hyundai Motorsport. Din pacate, am avut probleme tehnice in prima zi. Nu este usor sa depasim acest moment, dar am demonstrat ca avem potentialul sa luptam pentru victorie. Vom incerca sa evitam astfel de probleme in viitor si vom lupta in continuare pentru titlurile mondiale”, a mentionat Thierry Neuville. 

In Raliul Mexicului, echipajele Hyundai Motorsport au castigat in total 15 probe speciale. Ott Tänak a urcat pe locul al cincilea la general cu 38 de puncte, iar Thierry Neuville este pe locul al treilea cu 42 de puncte. In clasamentul constructorilor, Hyundai Motorsport ocupa pozitia a doua cu un total de 89 de puncte.

“Trebuie sa recunoastem ca a fost un raliu dificil din mai multe puncte de vedere. Trebuie sa analizam greselile facute si sa le evitam pe viitor. Sezonul este inca la inceput si putem recupera fara probleme”, a declarat Andrea Adamo, directorul echipei. 

Ca urmare a situatiei globale (epidemia de Coronavirus - COVID-19), Raliul Argentinei, programat in perioada 23 – 26 aprilie, va fi amanat. Conform calendarului, urmatoarea etapa este Raliul Portugaliei, intre 21 si 24 mai.

 

Compara Inchide
Filtrare avansata

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

    ;