Hyundai Auto Romania anunta participarea in programul Prima Masina

• Modele Hyundai incadrate in program din gama: i10, i20 si i30
• Lansare i10 GPL – premiera pentru marca Hyundai in Romania
 
Hyundai Auto Romania, importatorul marcii in Romania si parte a Grupului Tiriac, sustine programul “Prima Masina” in reteaua sa de distribuitori autorizati din toata tara. Clientii vor avea ocazia de a se bucura de ofertele speciale dedicate, modelele incadrate in program fiind din gama: i10, i20 si i30.
 
Pachetul Prima Masina Hyundai include:
• preturi atractive cu extra avantaj client de pana la 750 Euro, TVA inclus
• set de anvelope de iarna cadou
 
Odata cu demararea acestei campanii, Hyundai Auto Romania propune publicului o noua versiune pentru modelul de clasa A, i10 - GPL (adaptare motor si instalatie originala GPL montaj producator), o premiera pentru marca Hyundai pe piata din Romania.
Prin campania in curs de derulare cu ocazia lansarii, preturile pentru noul model i10 dotat cu sistem GPL pornesc de la 8.053 euro plus TVA (9.986 euro, TVA inclus), pentru varianta de motorizare 1.0 litri benzina/GPL, 67 CP, echipare Duo GPL. In dotarea standard se regasesc: geamuri electrice fata, ABS+ESP, inchidere centralizata, aer conditionat, computer de bord, sase airbag-uri, radio CD compatibil MP3 si port USB.
 
“Hyundai Auto Romania introduce un model ultra-eficient in gama. Varianta GPL a modelului de clasa mica i10 reprezinta o alternativa viabila pentru clientii care sunt in cautarea unor costuri mici de exploatare, dar care nu doresc neaparat sa intervina asupra autovehiculului prin montaj GPL local. Avantajele modelului produs cu sistem de alimentare dual benzina/GPL sunt numeroase. Garantia de cinci ani fara limita de kilometri oferita de producator acopera motorul si instalatia GPL. In plus, armonia sistemului dual de alimentare se continua si in habitaclu. Instrumentele de bord includ indicator nivel GPL si sistem alimentare activ benzina/ GPL”, a declarat Teodor Brusalis – director Executiv Hyundai Auto Romania.
 
Programul guvernamental Prima Masina se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani, dar si celorlalte categorii de varsta, si vizeaza emiterea de garantii de stat pentru creditele contractate de beneficiari in vederea achizitiei de autoturisme noi.
Garantia statului va acoperi maximum 50% din valoarea creditului acordat in cadrul programului, diferenta fiind reprezentanta de autoturismul achizitionat.
 
Detalii despre ofertele Prima Masina Hyundai sunt disponibile in reteaua Hyundai Auto Romania sau accesand website-ul si pagina de Facebook.
 

Publicat la: 15.06.2015

Auto Noi HYUNDAI

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.