Tiriac Auto deschide in Bucuresti o noua reprezentanta dedicata marcilor Jaguar si Land Rover

Bucuresti, 19 iunie 2014 - Tiriac Auto, cea  mai importanta retea de distributie a marcilor Jaguar si Land Rover pe piata din Romania, deschide o noua reprezentanta in Bucuresti.

In noua locatie, cu o suprafata de 500 de mp, clientii vor regasi, intr-o atmosfera rafinata, atat modelele elitiste si puternice ale marcii Jaguar, cat si modelele marcii Land Rover. Cele doua marci premium ofera cea mai buna dinamica on-road, dublata de o capacitate de adaptare la toate tipurile de teren, la cele mai inalte standarde.

Directorul General Tiriac Auto, Daniel Antor, a declarat:
“Strategia Tiriac Auto are in vedere directii de dezvoltare bine definite pentru urmatoarea perioada, astfel incat sa oferim clientilor nostri servicii la cele mai inalte standarde, mentinandu-ne in acelasi timp pozitia de lider de piata, cu cea mai extinsa retea de distributie si service-uri auto din Romania.”

Alaturi de noul showroom, Tiriac Auto a inaugurat la aceeasi adresa, in urma cu doua saptamani, un service multi marca,  precum si un centru de constatari daune care ofera un pachet complet de servicii clientilor.

In prezent, Tiriac Auto detine in Romania 6 reprezentante dedicate marcilor Jaguar si Land Rover, fiecare dintre ele fiind specializata atat in serviciile de vanzare, cat si in cele de post-vanzare, la standardele recomandate de producator.

• Bacau, Comuna Nicolae Balcescu, DN2, km 279 - Reprezentanta si service Tiriac Auto - Land Rover
  • Brasov, Calea Bucuresti nr. 244 - Reprezentanta si service Tiriac Auto - Jaguar si Land Rover
  • Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 107A, Sector 1 - Reprezentanta si service Tiriac Auto - Jaguar si Land Rover
  • Bucuresti, Soseaua Pipera, nr. 41, sector 2 - Reprezentanta Tiriac Auto - Jaguar si Land Rover
  • Iasi, Calea Chisinaului nr. 23 - Reprezentanta si service Tiriac Auto - Land Rover
  • Oradea, Calea Clujului, nr. 279 – 281, - Reprezentanta si service Tiriac Auto - Land Rover

Noua reprezentanta Tiriac Auto – Jaguar si Land Rover este situata in Bucuresti, pe Soseaua Pipera nr 41, sectorul 2.
Pentru informatii suplimentare despre Tiriac Auto va invitam sa accesati site-ul www.tiriacauto.ro si pagina de Facebook a companiei.

Despre Tiriac Auto
Tiriac Auto face parte din Grupul Tiriac, ce reuneste peste 40 de companii private autohtone, activand in multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, leasing, transport aerian si energie. Pe langa acestea, Tiriac Holdings desfasoara activitati in cateva domenii conexe - servicii de paza si protectie, property management, servicii de media etc.
Tiriac Auto reprezinta sase dintre cele mai renumite marci auto existente pe piata: Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz si Mitsubishi.
Reteaua de distributie si service auto Tiriac Auto numara 62 de reprezentante mono-brand sau multi-brand, asigurand accesibilitate si servicii de calitate in orice colt al Romaniei.  In fiecare dintre acestea, exista consilieri gata sa ofere solutii adaptate nevoilor fiecaruia dintre clientii Tiriac Auto. Totodata, locatiile service Tiriac Auto sunt autorizate si pregatite sa efectueze reparatii unui portofoliu extins de marci auto.

Toate comunicatele

Filtrare avansata

Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

• AUTO RULATE