Parteneriat FC Dinamo Bucuresti – Tiriac Auto

Bucuresti, 17 iulie 2013. FC Dinamo Bucuresti si Tiriac Auto au anuntat astazi, intr-o conferinta de presa organizata la Rin Grand Hotel, Sala Bucuresti, incheierea unui parteneriat de imagine pentru urmatorii doi ani.

Reinnoirea parteneriatului cu una dintre cele mai mari companii romanesti este un prilej de bucurie si mandrie pentru clubul Dinamo. Colaborarea cu Tiriac Auto reprezinta pentru Noul Proiect Dinamo un semnal de stabilitate si totodata un nou inceput. Un inceput in care plecam la drum convinsi fiind ca, impreuna, intr-un timp scurt, vom putea reconstrui si vom putea pune bazele unui Dinamo care sa ajunga acolo unde ii este locul, si anume, in fruntea fotbalului romanesc. Prin urmare, sunt onorat sa anunt oficial ca in acest sezon, suflarea dinamovista pleaca pe drumul performantei, motorizata de cea mai importanta companie auto din Romania – Tiriac Auto.
Vreau sa le multumesc in mod special domnilor Ion Tiriac si Ion Ion Tiriac, pentru deschiderea si sprijinul pe care l-au acordat de-a lungul timpului clubului Dinamo. Mai mult, am pregatit un cadou care sa marcheze acest nou inceput. Dupa cum stiti astazi a avut loc prezentarea noului echipament de joc al echipei Dinamo pentru sezonul 2013-2014. Un echipament cu totul special, dupa cum va veti putea convinge si singuri. Prin urmare, imi face placere sa ofer primul tricou unuia dintre cei mai importanti suporteri dinamovisti, domnului Ion Tiriac. Este foarte important de stiut ca incepand din acest sezon, orice fan al echipei Dinamo care isi doreste achizitionarea unui echipament de joc oficial al echipei Dinamo, isi poate procura echipamentul dorit incepand chiar din acest moment. Nu trebuie decat sa acceseze platforma de shopping online a clubului sau sa acceseze site-ul oficial al clubului. Este pentru prima oara cand fanii dinamovisti isi pot procura echipamentul de joc oficial al echipei inaintea inceperii campionatului
”, a declarat Ionut Negoita, Actionar Majoritar si Presedinte al FC Dinamo Bucuresti.

Tiriac Auto detine cel mai vast portofoliu de marci auto de pe piata autohtona, reprezentand sase dintre cele mai renumite marci auto existente pe piata: Ford, Hyundai, Land Rover, Jaguar, Mercedes-Benz si Mitsubishi, iar reteaua de distributie si service auto Tiriac Auto numara 65 de reprezentante mono-brand sau multi-brand.

Suntem onorati de incheierea unui parteneriat cu FC Dinamo, multipla campioana nationala, care a demonstrat de-a lungul timpului ca este o echipa valoroasa, in ciuda tuturor presiunilor si a tensiunilor inerente marilor performante. Dincolo de clauzele contractuale, acest parteneriat are la baza pasiunea pentru ceea ce facem si increderea in aceleasi valori –  rezistenta, viziune, stabilitate si, nu in ultimul rand, spirit de echipa. Asta pentru ca, mai mult decat profesionalism la standarde ridicate, Tiriac Auto inseamna echipa. O echipa unita, bine pregatita si pasionata, ai carei membri impartasesc aceleasi valori”, a declarat Daniel Antor, Director General Tiriac Auto, prezent la evenimentul organizat la Rin Grand Hotel, Sala Bucuresti.
 

Mai multe imagini de la conferinta de presa gasiti pe pagina oficiala de Facebook Tiriac Auto.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

TELEFON

SMS

E-MAIL

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.