Lucian Mindruta prezinta povestile marii 2013 la Salonul Auto Bucuresti

Lucian Mindruta prezinta povestile marii 2013 si da detalii despre un ambitios proiect de navigatie in jurul lumii

Dupa un sezon furtunos pe mare, Lucian Mindruta, capitanul echipei de Yachting Tiriac Auto, partener autorizat Mercedes-Benz, prezinta sambata, 12 octombrie, la standul Tiriac Auto, din cadrul Salonului Auto Bucuresti, incepand cu ora 16.00, rezultatele si povestile din spatele lor, in competitiile cu vele din Marea Neagra la care au participat pe timpul verii 2013.

Totodata, Lucian Mindruta va vorbi despre un proiect de anvergura de navigatie in jurul lumii in cadrul caruia va fi urmarita, pe langa performanta turului cu vele in jurul lumii, si promovarea unei imagini pozitive a Romaniei, prin micro-expozitii tematice in marile orase-porturi din Europa, Asia si America de Nord.

Despre acest sezon, Lucian Mindruta, skipperul velierului Echipa, declara:
Bilantul participarilor Echipei de Yachting Tiriac Auto la regattele din 2013 ne indica un onorabil loc 8. Pentru o echipa aflata la inceput de drum si in plin proces de formare, rezultatul este, cum spuneam, onorabil. Anul viitor trebuie sa trecem de limitarile echipamentului si sa ajungem mai sus.”
Tiriac Auto a pasit anul acesta in premiera in incurajarea acestui sport.
"Este un parteneriat care pune in practica valorile noastre traditionale: pasiune, excelenta si responsabilitate. Este nevoie de pasiune dar si de responsabilitate pentru a obtine performanta, atat in yachting cat si industria de masini. Si de incredere in propriile forte. Iar noi le gasim pe toate impreuna.", declara Daniel Antor, director general Tiriac Auto.

Lucian Mindruta este skipper din 2008, participand in calitate de capitan sau membru al echipajului in zeci de regatte desfasurate in ultimii 5 ani in Romania, Franta, Italia si Bulgaria. Cel mai bun rezultat intr-o competitie internationala l-a obtinut in 2012, ca membru in echipajul velierului Fra Diavolo, care a reusit locul 17 in Regatta Giraglia din St. Tropez, din mai bine de 200 de echipaje. Cel mai bun rezultat din campionatul intern l-a obtinut alaturi de echipajul Life, care a reusit sa devina vicecampion al competitiei romanesti in 2009, sub comanda lui Sorin Drugan. Velierul de concurs anul acesta a fost un model Bavaria 31 Cruiser, care s-a inscris in categoria IRC2, conform clasificarilor internationale din domeniu.
 

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

TELEFON

SMS

E-MAIL

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.