Mitsubishi Motors - Geneva Motor Show 2016

Ca urmare a unui an incarcat, in Europa, in care s-au evidentiat – printre altele – introducerea a 2 noi modele noi (cea de-a 5a generatie a modelului L200 si noul Outlander MY16) precum si o remarcabila reintoarcere in competitiile de raliuri (Outlander PHEV la competitia Baja Portalegre 500), Mitsubishi Motors Corporation (MMC) va continua, pe parcursul anului 2016, sa puna accentul pe spiritul de aventura al gamei sale de SUV-uri, actuale si viitoare.

La cea de-a 86a editie a Salonului Auto International de la Geneva (www.salon-auto.ch) vor fi prezentate cateva dintre cele mai reprezentative modele/concepte actuale ale brandului auto nipon:

- Conceptul eX: mult aclamatul concept eX, dezvaluit la Salonul Auto de la Tokyo 2015, sugereaza ideea unui viitor SUV Mitsubishi Motors, compact, al carei tip de caroserie cu accente ascutite si indraznete, imbraca o noua generatie de trenuri de rulare electrice, capabile sa ofere o autonomie reala de 400 km.

- Noul L200 si ASX 2017 – masini de expunere: reprezinta modelele “vedeta” ale standului de anul acesta, simbolizand “aventura urbana”, imbinand binecunoscutele performante specifice SUV- urilor Mitsubishi Motors cu o personalizare aparte ce consta in elemente decorative unice in nunante luminoase de gri cu accente portocalii si jante din aliaj usor negre.

- Modelul ASX 2017: dupa lansarea in premiera mondiala, la Salonul Auto de la Los Angeles, in luna noiembrie a anului trecut, varianta restilizata a modelului ASX ajunge in Europa, intruchipand o alta interpretare a noii identitati vizuale a Mitsubishi Motors Corporation: Dynamic Shield.

In acelasi timp, la Salonul Auto de la Geneva 2016 vor fi dezvaluite 2 noi directii pentru acest an:

- Inceputul celebrarii a 50 de ani de performanta si traditie, a Mitsubishi Motors Corporation, in domeniul mobilitatii electrice (MMC a demarat propriul program de cercetare si dezvoltare alautovehiculelor electrice in 1966).

- Introducerea pe piata auto a unei versiuni complet restilizate a modelului Space Star/Mirage MY16,cu cateva saptamani dupa lansarea europeana ce a avut loc la Salonul Auto de la Brussels (disponibilitatea variaza in functie de piete).

 

 

 

Compara Inchide
Filtrare avansata

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca va programati la un test-drive, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI
    • AUTO RULATE
    • RENT

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.

    ;