Tiriac Auto te asteapta in showroom-urile Ford din Bucuresti, Pitesti, Constanta, Brasov, Bacau si Oradea.

40% reducere la revizie auto pentru masini Ford mai noi de 4 ani

Programeaza-te la revizia periodica in service-ul Tiriac Auto Ford Baneasa Bucuresti si primesti o reducere de 40% la piese si manopera.


Programeaza-te


• Oferta este valabila pentru autoturisme si autovehicule comerciale marca Ford, cu o vechime de maximum 4 ani de la prima inmatriculare, si este supusa unor termene si conditii.

• Oferta este valabila pana la 31 august 2022, pentru programarile solicitate prin completarea formularului de mai jos si pentru cele solicitate prin CALL CENTER *4141 pentru revizie auto Ford in service-ul Tiriac Auto Ford Baneasa Bucuresti.


In urma inscrierii in promotie, vei primi prin e-mail si SMS un cod unic ce va fi activat dupa 24 de ore si va putea fi folosit doar in locatia Tiriac Auto Ford Baneasa.


Va rugam sa aveti in vedere ca la momentul intrarii in service sa prezentati receptionerului acest cod.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele
Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici
Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.