Oferta Noul Ford Ranger prin Zilele Ford Transit

Noul Ford Ranger

✔ Rata lunara de la 345 €** + TVA

 

Descopera ce inseamna sa conduci un vehicul premiat, proiectat cu precizie pentru adaptabilitate, fiabilitate si randament. 

Preia controlul cu oferta speciala, disponibila acum in showroom-urile Tiriac Auto: 

• Pachet XLT Off-road

• Carlig de remorcare

• Vopsea metalizata

• Garantie extinsa 2+2 ani in limita a 150.000 km 

 

Solicita oferta

 

Termeni si conditii aplicabile promotiei:

** Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

*Oferta financiara este adresata exclusiv persoanelor juridice si este oferita de UniCredit Leasing Corporation IFN SA pentru noul model Ford Ranger XLT, in valoare de 26.369,43 Euro + TVA (31.379,62 Euro, TVA inclus), avans 25% in valoare de 6592.36 Euro + TVA (7.844,90 Euro TVA inclus), pe 60 luni; rata anuala a dobanzii fixa, comision analiza dosar 2,5% din pretul masinii (659,24 Euro + TVA), comision lunar de administrare 0,10% (19,78 Euro + TVA), valoarea ratei lunare 345 Euro + TVA (410,55 Euro TVA inclus). Rata lunara include soldul principal, dobanda si comision de administrare lunar. Calculul nu include asigurarea CASCO. Toate valorile de mai sus au fost calculate la un curs aproximativ Euro/Leu de 4,7 – platile se fac la cursul Euro/Leu agreat cu finantatorul. Detalii suplimentare referitoare la termene si conditii de finantare, esentiale in scopul incheierii contractului de finantare (ex. eligibilitate/cost total al produsului finantat la expirarea perioadei contractuale/timpi analiza dosar etc.) sunt disponibile la finantator. 

Aceasta oferta include garantia extinsa (2 + 2 ani sau 150.000 km).

IMPORTANT: Garantia extinsa acopera aceleasi componente ca si garantia de baza, cu anumite exceptii pe care va rugam sa le consultati pe www.ford.ro pentru a avea imaginea completa a acestui produs.

Foarte important in ceea ce priveste masurarea valorilor de emisii si consum:

In perioada septembrie 2017- decembrie 2019, majoritatea vehiculelor noi vor fi omologate folosind Procedura de Testare a Vehiculelor Usoare Armonizata la nivel Mondial (WLTP), care este o procedura de testare noua pentru masurarea consumului de combustibil si a emisiilor de CO2, intr-o maniera mai realista. De la 1 septembrie 2018, in ceea ce priveste modelele noi de autovehicule, WLTP inlocuieste Noul Ciclu de Conducere European (NEDC).

Dat fiind ca aceste noi conditii de testare sunt mai realiste, consumul decombustibil si emisiile de CO2 masurate conform procedurii WLTP sunt, in majoritatea situatiilor, mai mari decat valorile masurate conform NEDC.

Avand in vedere ca perioada de mai sus este o perioada de tranzitie din perspectiva aplicarii ambelor proceduri de testare, valorile prezentate in acest document sunt valori tranzitorii in ceea ce priveste emisiile de CO2 si consumul de combustibil, valorile WLTP fiind transpuse in valori NEDC prin intermediul unui algoritm (procedura NEDC-CO2MPAS) folosit in aceasta perioada de tranzitie. Aceste noi proceduri de masurare a valorilor de emisii si consum (NEDC CO2MPAS si WLTP) influenteaza taxarea/impozitarea autovehiculelor. Pentru mai multe informatii legate de nivelul emisiilor si consum, contactati reteaua noastra de dealeri autorizati Ford.

Valori precum consumul de combustibil si/sau de curent electric sau distanta maxima parcursa in modul electric sunt masurate in prezent in conformitate cu procedura NEDC CO2MPAS si cu Regulamentul European 2017/1151. Aceste valori se pot modifica pe masura adaptarii la la procedurile de omologare in continua evolutie.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare va rugam consultati www.rarom.ro , sectiunea dedicata acestei teme si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

TELEFON

SMS

E-MAIL

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.