Noul Ford Puma

NOUL FORD PUMA - DISPONIBIL DIN DECEMBRIE 2019

 

Conceput pentru a te ajuta să profiți la maximum de viața modernă de astăzi. 

Cu un design inovator „centrat pe om” și un sistem sofisticat de propulsie hibrid:

Ford Puma este un SUV actual ce  nu încearcă să îți atragă atenția – ci o solicită în tăcere. 

 

Tehnologii pentru a face condusul o plăcere

Ford Puma dispune de o serie de funcții inovatoare, concepute să îți îmbunătățească plăcerea de a conduce. Cum ar fi Moduri de Condus  Selectabile și Ford Co-Pilot 360, un set impresionant de tehnologii concepute pentru asistență, și care ajută la gestionarea accelerării, frânării și chiar a direcției. Acestea includ Tempomatul adaptiv, Sistemul de asistență pre-coliziune și Sistemul de asistență pentru manevre de evitare, toate acestea supraveghează vigilent drumul din față și te avertizează cu privire la potențiale pericole.

 

Echilibrul perfect 

Nu este doar încântător pentru ochi, ci și inteligent. Habitaclul Ford Puma te învăluie printr-un design elegant și rafinat, cu tapițerie din piele. Scaunele din față includ suport lombar și funcție de masaj, pentru un nivel suplimentar de confort, iar  finisajul  detaliilor  amplifică senzația de stil sofisticat. O serie de caracteristici inteligente și tehnologii inovatoare îți oferă control complet:  de la consola de bord 12.3" cu instrumente digitale și ecran tactil  8", la  modemul încorporat FordPass Connect  și o serie de servicii  disponibile prin sistemul  SYNC 3. Fiecare element a fost conceput pentru a îți face deplasarea cât mai plăcută.

 

 

Un pas înainte

O nouă eră a vehiculelor electrice hibride este aici, iar Ford Puma întruchipează această nouă direcție. Motoarele hibride EcoBoost  disponibile pentru modelul  Puma oferă performanțe remarcabile, împreună cu o economie impresionantă de combustibil și valori vizibil mai mici ale emisiilor de CO2 față de motoarele convenționale pe benzină.

 

Prezent pentru a te proteja

Începând prin alertarea privind potențiale pericole de coliziune, la sisteme inteligente care te ajută să menții tracțiunea și stabilitatea: siguranța ta este preocuparea noastră. Acesta este motivul pentru care Ford Puma este dotat cu tehnologii inteligente de asistență, toate concepute pentru a te ajuta și a te proteja pe tine, familia ta și ceilalți participanți la trafic.

 

 

Solicita oferta

 

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre inchirierea unei masini, puteti afla aici cum va prelucram datele

Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

TELEFON

SMS

E-MAIL

trimitere date

Date de contact

Alege locatia
  Toate marcile
   Toate modelele

    Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    TELEFON

    SMS

    E-MAIL

    trimitere date

    Newsletter

    Veti putea fi contactat pentru informari despre toate produsele si serviciile Tiriac Auto, insa puteti alege marca sau marcile auto de care sunteti interesat in mod special

    Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici?

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

    Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.