Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin selectarea butonului “DA”, declar că îmi exprim în mod expres și neechivoc consimțământul, pentru ca orice date cu caracter personal, precum și orice alte informaţii furnizate de mine, cuprinse în această corespondență (cerere), să intre în baza de date a Țiriac Auto SRL și a partenerilor săi contractuali, pentru a fi prelucrate și utilizate în orice activități și scopuri legate de furnizarea produselor și serviciilor, în scop statistic, precum și în scop de marketing, publicitate, reclamă şi marketing direct (inclusiv primirea de apeluri în acțiuni de marketing direct, mesaje text-SMS, e-mailuri și materiale tipărite), informare cu privire la produse și servicii (inclusiv noile produse și servicii), promoții și concursuri, și orice alte comunicări comerciale inclusiv cele electronice. Datele furnizate de mine vor fi administrate în condiții de siguranță şi numai pentru scopurile specificate, în conformitate cu legislația în vigoare: Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date și Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecţia vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Cunosc faptul că Societatea Țiriac Auto SRL este operator în prelucrarea datelor cu caracter personal înregistrat sub numărul 5674. Am cunoștință de faptul că, pe baza unei cereri scrise, datate şi semnate, expediate pe adresa Țiriac Auto SRL din Bucuresti, Bdul Expoziției nr. 2, clădirea C9, sector 1, îmi pot exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:

  • dreptul de acces , respectiv să obțin, o dată pe an, confirmarea faptului că datele mele sunt sau nu prelucrate
  • dreptul de intervenție asupra datelor
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
  • dreptul de a mă adresa justiției
  • dreptul de a mă opune prelucrării datelor personale care mă privesc și de a solicita ștergerea datelor personale

În cazul selectării butonului "NU", datele furnizate prin completarea cererii mele vor fi utilizate de Țiriac Auto SRL exclusiv în scopul prelucrării solicitării mele din acest formular.

Compara

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

Sau logheaza-te cu

Facebook Linkedin Google+

Inregistreaza-te

trimitere date

Aplicatia este momentan disponibila doar pentru platformele iOS si Android.

Trimite-ti aplicatia pe smartphone

Date de contact

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Toate locatiile
    Toate marcile
      Toate modelele

        trimitere date

        Newsletter

        Marca
        • FORD
        • HYUNDAI
        • JAGUAR
        • LAND ROVER
        • MERCEDES-BENZ
        • MITSUBISHI

        Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

        Am citit "Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal" și sunt de acord cu prelucrarea datelor în condițiile și în scopurile menționate în aceasta.

        În cazul selectării butonului "Nu", datele furnizate prin completarea cererii mele vor fi utilizate de Țiriac Auto S.R.L. exclusiv în scopul prelucrării solicitării mele din acest formular.

        trimitere date

        Date de contact

        Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos: