Noua familie Transit

Incepand cu 1965, Ford Transit s-a aflat printre cele mai preferate autovehicule comerciale. Proprietarii de afaceri erau impresionati de rezistenta, functionalitatea si fiabilitatea modelelor Transit.Astazi, noua gama de modele TRANSIT este gata sa-ti ofere capacitatile varfului de gama la un consum de combustibil redus, precum si tehnologie inteligenta, intr-un design contemporan. Fiecare autovehicul se va dovedi un element valoros si util pentru afacerea ta, totul cu un cost redus pentru combustibil si o amortizare a investitiei in cel mai scurt timp posibil.

Noua gama de modele cuprinde patru vehicule distincte, in functie de profilul companiei tale si nevoile de business. In ordine descrescatoare privind dimensiunea acestora, avem urmatoarele modele: Transit, Transit Custom, Transit Connect si Transit Courier.

Indiferent de incarcatura pe care o transporti, de tipul afacerii tale sau de ambitiile pe care le tintesti, te poti baza oricand pe unul din modelele Ford din noua gama Transit.

 Noul Ford Transit este cea mai mare utilitara din gama. Disponibila intr-o gama larga de ampatamente, stiluri de cabina, inaltimi ale plafonului, motoare si multe altele, va ofera o mare varietate de optiuni pentru specificatiile vehiculului. Pe scurt, spuneti in ce domeniu activati, enumerati cerintele si veti gasi un Transit special construit pentru afacerea dumneavoastra.

Lista lunga de tehnologii de ultima generatie include SYNC cu Asistenta de urgenta, Tempomat adaptiv si Controlul virajelor. Toate acestea au fost concepute pentru a va face viata mai usoara, iar multe dintre aceste sisteme functioneaza automat, permitandu-va sa va concentrati asupra unor lucruri mai importante.

Alte tehnologii, precum Incarcarea regenerativa inteligenta, ajuta motoarele puternice ale noului Transit sa fie si mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil.

Cat despre spatiul pentru marfa, de cat aveti nevoie? Noul Transit dispune de o zona de incarcare maxima extinsa, de pana la 15,1  m3, si de capacitatea de a transporta obiecte lungi de pana la 4,2 m (cu perete despartitor standard instalat). Prezinta, de asemenea, o capacitate de remorcare maxima de pana la 3,5 t.

Si, indiferent ce transportati, incuietorile extrem de solide si alarmele sofisticate va vor proteja atat incarcatura, cat si vehiculul.

Pentru a afla mai multe despre dotarile si optiunile disponibile, descarcati brosura in format electronic.

Aflati mai multe despre noul Transit si descoperiti noul design, bucurati-va de experienta de condus, utilitatea si costurile, performanta si eficienta, siguranta si protectia, stilurile de caroserie si capacitatea, alegand unul din modelele disponibile.

 

Oferta speciala pentru persoanele juridice: FORD TRANSIT CUSTOM la 16.600 Euro si prelungire gratuita a garantiei!

Pana la data de 30 iunie 2014 persoanele juridice beneficiaza de un pret special de achizitie pentru Van-ul International al Anului 2013: 16.600 Euro,  pentru Ford Transit Custom 250 SWB, 2.2 TDCI 100 CP. In plus, Ford Romania ofera, gratuit, prelungirea perioadei de garantie de la 2 la 4 ani, pentru toate modelele Transit Custom achizitionate pana la data de 30 iunie 2014*.

Iar acesta este doar inceputul listei de beneficii pe care le ofera noul Transit Custom: cel mai bun van al anului 2013 aduce, in orice afacere, avantajele cele mai relevante:

 • Lider in segmentul sau in privinta spatiului de incarcare – minim 3 euro paleti, pe versiunea cu ampatament scurt.
 • Lider in segmentul sau in privinta intervalului de revizie - 50.000 km / 2 ani.
 • Lider in segmentul sau in privinta consumului - de la 6.7 l /100 km**.
 • Lider in segmentul sau in materie de siguranta - cel mai cuprinzator sistem ESP din clasa***.

Va rugam sa contactati cel mai apropiat dealer Ford pentru detalii despre oferta si pentru a configura utilitara adecvata afacerii dumneavoastra.

Oferta de pret este valabila pentru Ford Transit Custom Van 250 SWB (L1H1), motorizare 2,2l TDCI, 100 CP, M6., pentru achizitiile efectuate pana la data de 30 iunie 2014 de catre persoanele juridice. Pretul nu include TVA.
*Promotia consta in prelungirea gratuita a perioadei de garantie de la 2 la 4 ani garantie este valabila pentru persoanele juridice, pentru vehicule achizitionate pina la 30 iunie 2014, pentru orice model Transit Custom aflat in lista de pret valabila in aceasta perioada pe
www.ford.ro
** Consum mixt 6,7 l/100 km, pentru modelul 250 VAN L1H1 100CP
*** Program Electronic al Stabilitatii (ESP) cuprinde standard: Sistem de Control al Tractiunii (TCS), Sistem de Control al Remorcii, Sistem de Avertizare la Franarea de Urgenta, Sistem la Plecarea din Panta (HSA),Control Adaptiv al Greutatii (LAC), Asistent la Franarea de Urgenta (EBA), Protectie Anit-Rostogolire (ROM), Control Vectorial al Tractiunii, ABS integrat. Optional, pot fi incluse Sistem Avertizare la Parasirea Benzii si Airbag-uri pasager si Cortina

Toate articolele

Articole recomandate

Compara

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

Sau logheaza-te cu

Facebook Linkedin Google+

Inregistreaza-te

trimitere date

Aplicatia este momentan disponibila doar pentru platformele iOS si Android.

Trimite-ti aplicatia pe smartphone

Date de contact

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Toate locatiile
  Toate marcile
   Toate modelele

    trimitere date

    Newsletter

    Marca
    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI

    Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

    Am citit "Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal" și sunt de acord cu prelucrarea datelor în condițiile și în scopurile menționate în aceasta.

    În cazul selectării butonului "Nu", datele furnizate prin completarea cererii mele vor fi utilizate de Țiriac Auto S.R.L. exclusiv în scopul prelucrării solicitării mele din acest formular.

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos: