Gama JAGUAR F-Pace se îmbogățește cu varianta R-Dynamic Black și cu tehnologii îmbunătățite

● F-PACE R-Dynamic Black: Noul model accentuează designul încrezător și sculptural, completat de elemente Gloss Black și specificații mai luxoase

● Dezirabil și inconfundabil: Modelul R-Dynamic Black se evidențiază prin pachetul Black, având capacele oglinzilor, jantele de 20 de inchi și barele de plafon cu finisaje Gloss Black, plafon panoramic fix și geamuri „privacy”

● Motorizări electrificate: Motoare eficiente și perfecționate Ingenium MHEV cu patru și șase cilindri pe motorină și cu șase cilindri pe benzină, plus PHEV pe benzină cu autonomie de până la 53 de km în modul complet electric și emisii de CO2 începând de la 49g/km*

● Cea mai bună calitate a aerului: Noua funcție Air Purge îmbunătățește calitatea aerului înainte de fiecare călătorie

● Confortul ca prioritate: Senzori speciali monitorizează și reglează concentrația de CO2 din habitaclu, pentru un nivel superior de confort

● Conectivitate avansată: În curând vor fi disponibile interfețele wireless Apple CarPlay® și Android Auto™, prin intermediul actualizărilor Software-Over-The-Air (SOTA)

● Mai multe funcții de asistență a șoferului: Sistemul de control automat al vitezei de croazieră cu asistență pentru menținerea benzii de rulare vine și mai mult în ajutorul șoferului

● F-PACE SVR: Pentru prima dată disponibil cu pachetul Black, emblematicul model cu motor de 550CP este acum mai atrăgător ca oricând. 

București, 11 august 2021 – Jaguar F-PACE a devenit și mai tentant, odată cu adăugarea variantei R-Dynamic Black și cu introducerea unor dotări menite să sporească confortul, conectivitatea și asistența pentru șofer.

Modelul F-PACE R-Dynamic Black beneficiază de un design distinctiv și de specificații particulare incluzând un pachet Black care presupune oglinzi cu capace Gloss Black, plafon panoramic fix și geamuri „privacy”. Aceste elemente sunt completate de jantele de 20 de inchi cu finisaj Gloss Black.

Ca toate variantele modelului F-PACE, R-Dynamic Black este disponibil cu o selecție de motorizări Ingenium rafinate, eficiente și dinamice, de la motorul mild-hibrid (MHEV) cu patru cilindri de 163CP, pe motorină, la motorul hibrid cu încărcare la priză (PHEV) de 404CP, pe benzină.

Adam Hatton, Exterior Design Director, Jaguar, a declarat: „F-PACE este un SUV performant, cu un design impunător și plin de semnificație, care îl deosebește de alte mașini. În procesul de creație al noului model F-PACE R-Dynamic Black, am avut ocazia să punem accent pe forma sculpturală, pentru a-i amplifica impactul vizual și prestanța.”

De asemenea, Jaguar introduce dotări tehnice suplimentare pe toate variantele modelului FPACE, pentru a oferi ocupanților niveluri superioare de confort și satisfacție: funcții noi care îmbunătățesc și mai mult calitatea aerului din habitaclu, dar și sisteme noi de asistență care asigură șoferului și mai mult sprijin. În curând, conectivitatea va fi optimizată, odată cu adăugarea interfețelor wireless Apple CarPlay® și Android Auto™, prin intermediul actualizărilor transmise cu ajutorul tehnologiei Software-Over-The-Air.**

Aspectul încrezător și dinamic al modelului F-PACE este accentuat de pachetul R-Dynamic Black și de multitudinea de funcții individualizate.

Finisajele Gloss Black, specifice Pachetului Black, se regăsesc pe capacele oglinzilor exterioare, grila radiatorului și ramei acesteia, ramele geamurilor, ornamentele prizelor de aer cu inconfundabila emblemă Jaguar și emblemele spate. Toate acestea se completează perfect cu jantele de 20 de inchi „Style 1067”, Gloss Black. Etrierele de frână roșii accentuează aspectul distinctiv al roților.

Linia de design este întregită de barele de plafon în culoarea Gloss Black, în locul celor argintii oferite ca opțiune pe modelele de serie, precum și de un plafon panoramic fix. FPACE R-Dynamic Black este disponibil în întreaga gamă de culori, cu finisaje metalizate, nemetalizate și premium, inclusiv noul Ostuni White.

Interiorul luxos și atent finisat al modelului Jaguar F-PACE este îmbogățit pe modelul RDynamic Black cu ornamentul interior din lemn Satin Charcoal Ash și pedale din metal. Funcția de iluminare premium a habitaclului, disponibilă și pe alte variante F-PACE, permite șoferului să aleagă dintre 30 de culori, în locul celor 10 disponibile anterior, amplificând astfel senzația de echilibru și rafinament.

Confort și satisfacție îmbunătățite

În completarea funcțiilor de ionizare a aerului și de filtrare cu PM 2,5 din habitaclu (introduse pe F-PACE anul trecut pentru a îndepărta alergenii și mirosurile și pentru a elimina particulele ultrafine aflate în suspensie), noul sistem de purificare a aerului din habitaclu cuprinde două funcții suplimentare care îmbunătățesc și mai mult calitatea aerului și sporesc confortul pasagerilor.

Prima dintre acestea, denumită Air Purge, acționează înainte de începerea călătoriei, folosind ventilatoarele și funcția de recirculare, împrospătând aerul din habitaclu înaintea deschiderii ușilor. Funcția se activează fie prin setarea orei de plecare din ecranul tactil al sistemului de navigație și multimedia, fie din aplicația Jaguar Remote App.

Cea de-a doua funcție monitorizează și ajustează concentrația dioxidului de carbon din interiorul vehiculului. Concentrația de CO2 poate crește dacă sistemul de climatizare funcționează mai mult timp în modul de recirculare, cum se întâmplă când conducem în zone cu aer poluat. Pentru a menține nivelul CO2 în limitele dorite, funcția permite admisia de aer proaspăt.

Clienții beneficiază și de afișarea pe ecranul tactil a concentrației particulelor în suspensie din interiorul și exteriorul mașinii.

Navigație, multimedia și conectivitate

Sistemul multimedia și de navigație Pivi Pro al modelelor Jaguar este rapid, intuitiv și receptiv, dispunând de aplicații integrate, inclusiv Spotify și de interfețele Apple CarPlay® și Android Auto™ ca dotări standard.

Pentru a simplifica și facilita conectarea telefoanelor inteligente, interfețele Apple CarPlay® și Android Auto™ vor deveni în curând disponibile în varianta wireless în urma unei actualizări transmise prin tehnologia Software-Over-The-Air (SOTA).**

Tehnologia SOTA instalată pe modelul F-PACE permite actualizarea online și neîntreruptă a sistemului Pivi Pro și a sistemelor vehiculului, iar tehnologia dual-SIM a Pivi Pro vă permite să descărcați muzică în același timp.

De asemenea, Pivi Pro facilitează conectarea simultană a două telefoane prin Bluetooth, iar dispozitivul opțional de încărcare wireless este prevăzut cu un amplificator de semnal care îmbunătățește recepția.

Pentru clienții care aleg modelul F-PACE PHEV, Pivi Pro facilitează utilizarea rețelelor publice de încărcare. Pe lângă localizarea stațiilor de încărcare, sistemul poate spune dacă sunt disponibile, cât costă și care este durata estimată a încărcării.

Sisteme de asistență pentru șofer

O nouă funcție concepută pentru a sprijini și mai mult șoferul se alătură suitei variate de sisteme de asistență deja disponibile pe modelul F-PACE. Sistemul de control automat al vitezei de croazieră cu asistență pentru menținerea benzii de rulare este perfect pentru deplasări lungi pe autostradă. Sistemul asistă delicat direcția, accelerația și frânarea pentru a menține mașina pe centrul benzii, la o distanță prestabilită de vehiculele care rulează în față, pe același sens de mers.

Anvelope self-sealing

Anvelopele self-sealing sunt o dotare nouă pentru modelul F-PACE, venind în completarea kit-ului de reparare pană, a roții de rezervă de dimensiuni reduse sau a roților de rezervă de dimensiuni normale, deja disponibile până acum.

În interiorul acestor anvelope este integrat un strat de material de etanșare astfel încât dacă un obiect le străpunge, acest material asigură etanșarea perfectă și menținerea presiunii aerului, permițând șoferului să își continue deplasarea. Disponibile ca opțiune, exclusiv împreună cu anvelope all season, pot avea dimensiunea de 19, 20 și 21 de inchi.

Performanțe electrizante

Modelul F-PACE este disponibil cu motorul hibrid cu alimentare la priză pe benzină P400e, precum și cu o gamă întreagă de motoare Ingenium cu patru cilindri sau șase cilindri în linie pe benzină și pe motorină, majoritatea dispunând de sisteme mild-hibride pentru rafinament și eficiență sporite.

Modelul F-PACE este prevăzut cu tracțiune integrală inteligentă și cutie automată de viteze cu opt trepte care pot fi acționate fie prin intermediul Jaguar Drive Selector, fie prin intermediul padelelor metalice, pentru implicare mai mare a șoferului.

Gama completă de motorizări cuprinde:

Benzină

• Patru cilindri turbo de 2.0 litri și 250CP

• MHEV cu șase cilindri, supraalimentat cu compresor electric și turbo, de 3.0 litri și 400CP

• PHEV cu patru cilindri turbo de 2.0 litri și 404CP

• V8 supraalimentat de 5.0 litri și 550CP (exclusiv pe SVR)

Motorină

• MHEV cu patru cilindri turbo de 2.0 litri și 163CP

• MHEV cu patru cilindri turbo de 2.0 litri și 204CP

• MHEV cu șase cilindri, cu supraalimentare secvențială, de 3.0 litri și 300CP

Modelul P400e PHEV este cel mai puternic și mai eficient prezent pe F-PACE. Motorul pe benzină de 300CP și motorul electric de 105 kW integrat în cutia de viteze automată produc combinat o putere totală de 404CP și un cuplu de 640 Nm.

Această motorizare permite accelerarea de la 0 la 100 de km/h în doar 5,3 secunde, emisii de CO2 începând de la doar 49g/km* și un consum minim de carburant de 2.2l/100km.

Motorizarea P400e are trei moduri de funcționare: Hybrid, EV sau Save (hibrid, mod complet electric sau economie):

• Modul HYBRID folosește în cel mai eficient mod atât motorul pe benzină, cât și cel electric, comutând inteligent între propulsia integral electrică și cea termică.

• În modul EV, nivelul emisiilor este zero, propulsia este integral electrică, iar autonomia ajunge la 53 de kilometri.

• Modul SAVE permite șoferului să recupereze până la 85% din energia stocată în acumulator, aceasta putând fi folosită în altă etapă a deplasării, de exemplu, în zonele urbane.

Încărcarea motorului P400e este simplă și comodă atât în timpul călătoriei, cât și acasă: la o stație publică rapidă, încărcarea se face până la 32kW DC, nivelul energiei stocate în acumulator ajungând de la 0 la 80% în doar 30 de minute.*** La o priză de uz casnic de 7 kW AC, același nivel de încărcare se obține în doar o oră și 40 de minute.***

La toate motorizările Ingenium cu patru și șase cilindri echipate cu tehnologie MHEV, un generator integrat antrenat de curea (BiSG) recuperează energia pierdută la frânare sau decelerare și o stochează într-un acumulator compact litiu-ion de 48V. Energia astfel stocată este folosită pentru a ajuta motorul în timpul accelerării, îmbunătățind capacitatea de reacție. De asemenea, face ca funcția stop-start să fie mai silențioasă și mai rapidă decât în cazul sistemelor convenționale.

Cea mai impresionantă dintre motorizările cu tehnologie MHEV este cea cu motorul P400 pe benzină cu șase cilindri de 3.0 litri, care dezvoltă 400CP și 550 Nm de cuplu. Dotată cu tehnologii avansate, această motorizare superb perfecționată permite modelelor F-PACE să accelereze de la 0 la 100 de km/h în doar 4,5 secunde.

F-PACE SVR

Modelul F-PACE SVR cu motorizare de 550CP este vârful de gamă al SUV-urilor Jaguar, dispunând de performanțe dinamice superioare, detalii de design inspirate de automobilele de curse, precum și de un interior luxos. Cu un cuplu de 700 Nm generat de motorul V8 supraalimentat și funcția Dynamic Launch, accelerează de la 0 la 100 de km/h în 4.0 secunde și atinge viteza maximă de 286 de km/h.

Pachetul Black disponibil opțional pentru prima dată completează designul impunător. Acesta se asortează perfect cu jantele forjate de 22 de inchi „Style 5117”, care combină designul cu cinci spițe cu finisajul Gloss Black și inserții de culoare Satin Technical Grey.

De asemenea, modelul F-PACE SVR beneficiază de suita de noi funcții care sporesc confortul, de sisteme de asistență pentru șofer și de caracteristici de conectivitate oferite acum pe modelele de serie.

* Toate valorile privind emisiile, consumul de carburant și gama de vehicule electrice sunt valori combinate EU - WLTP (TEL) Notă: Datele privind gama de EV se referă la un vehicul care parcurge un traseu standard. Autonomia realizată diferă în funcție de starea vehiculului și a bateriei, de caracteristicile traseului și ale mediului, precum și de stilul de condus. Valorile prezentate reprezintă rezultate ale încercărilor oficiale realizate de producător în conformitate cu legislația UE. Doar în scop de comparație. Valorile în condiții reale pot fi diferite. Valorile privind emisiile de CO2, consumul de energie și autonomia pot varia în funcție de factori cum sunt stilul de condus, condițiile ambiante, sarcina, echilibrarea roților și accesoriile montate pe vehicul.

** Wireless Apple CarPlay® și Android Auto™ urmează a fi lansate anul acesta, prin intermediul actualizărilor de software la distanță, pentru toate variantele de F-PACE; la momentul lansării, aplicațiile vor fi disponibile via SOTA pentru toate modelele F-PACE echipate cu sisteme Pivi și Pivi Pro. Dezvoltarea și lansarea aplicațiilor suferă modificări de planificare și programare; în consecință, datele se pot schimba.

*** Durata și capacitatea de încărcare vor varia în funcție de vechimea și de starea bateriei, precum și de condițiile ambientale

Publicat la: 12.08.2021

Auto Noi JAGUAR

Compara Inchide

Date de contact

Daca solicitati detalii despre o anumita oferta postata pe website, puteti afla aici cum va prelucram datele




Sunteti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de dvs. pentru a va contacta in scopuri de marketing, inclusiv prin Newsletter, in conditiile explicate aici




Sunteti de acord sa va contactam ocazional pentru sondaje despre produsele si serviciile Tiriac Auto, in conditiile explicate aici


Sunt de acord sa fiu contactat, in scopurile specificate mai sus, dupa cum urmeaza:

Telefon

Sms

E-mail

trimitere date

Date de contact

Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos:

Esti de acord ca Tiriac Auto sa utilizeze informatiile completate de tine pentru a te contacta in scopuri de marketing? Prin completarea prezentului formular, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, sa intre in baza de date a Tiriac Auto, a imputernicitilor si a operatorilor asociati ai acestuia, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestia in orice activitati si scopuri statistice si / sau legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri, e-mailuri in actiuni de marketing direct de promovare a ofertelor comerciale, invitatii la test-drive-uri si evenimente, asistenta pentru autovehiculul detinut: mentenanta, asistenta rutiera, garantii, asigurari, ITP), in conformitate cu legislatia in vigoare si in conformitate cu Politica de Confidentialitate Tiriac Auto.