Tiriac Auto prezinta o gama extinsa de automobile si o serie de servicii complete, in cadrul Salonului Auto Bucuresti

Bucuresti, 20 octombrie 2016. Tiriac Auto prezinta o gama extinsa de automobile Ford, Hyundai si Mitsubishi, alaturi de o serie de servicii auto complete, prin intermediul Tiriac Auto Corporate si Tiriac Auto Rulate, la editia din acest an a Salonului Auto Bucuresti, ce se deruleaza in perioada 20-30 octombrie.

In clasamentul Tiriac Auto al celor mai bine vandute modele Ford, primele trei pozitii sunt ocupate de Focus, Fiesta si Mondeo, in primele noua luni ale anului curent. Cele mai mari cresteri sunt inregistrate, pe parcursul acestui an, de modelele Focus, atat in zona de retail, cat si in aria de business, si Transit, lider al pietei de vehicule comerciale in Romania.

Tiriac Auto va gazdui, in incinta salonului, modelul Ford Ranger, care si-a construit reputatia de pick-up pentru orice destinatie si incarcatura, cu performante de exceptie, o gama de tehnologii remarcabile si un stil ultra-modern. Ford Edge, un adevarat varf al gamei SUV, va fi de asemenea prezent la standul Tiriac Auto, alaturi de Ford KA, un model economic, spatios, cu numeroase dotari practice. De la stand nu va lipsi legendarul model Ford Mustang, ce poate fi comandat si livrat exclusiv de catre o locatie FordStore, disponibila, in premiera nationala, in reteaua Tiriac Auto. 

Topul Tiriac Auto pentru vanzarile de automobile Hyundai este condus de modelele i20, Tucson si i30. De altfel, in primele noua luni ale anului, modelul Tucson a inregistrat si cea mai mare crestere a vanzarilor.

Standul din incinta Salonului Auto Bucuresti va gazdui noul Elantra, care si-a facut debutul pe piata locala, integral redefinit fata de versiunea anterioara, intr-o imbinare de rafinament cu tehnologie, confort si eficienta. Mai mult, modelul Grand Santa Fe este parte integranta a standului si aduce o suita de tehnologii inteligente. O prezenta impunatoare consolidata de dinamism si rafinament, Grand Santa Fe are un coeficient aerodinamic de doar 0.34, care permite o stabilitate superioara la viteze mari. 

Vanzarile inregistrate de Tiriac Auto pentru marca Mitsubishi sunt conduse de modelele Outlander, L200 si ASX. Cea mai mare crestere ca volum de vanzari a fost inregistrata, in intervalul ianuarie-septembrie 2016, de modelul Outlander.

Vizitatorii Salonului Auto Bucuresti vor putea beneficia si de o gama completa de produse si servicii auto, pentru afacerile mici, IMM-uri si companii, la standul Tiriac Auto Corporate. Zona reuneste cele mai noi si eficiente modele de autovehicule comerciale, iar reprezentantii Corporate ofera solutii personalizate de achizitie, intretinere si reparatii auto.

Mai mult, sectiunea Tiriac Auto Rulate gazduieste o gama atractiva de automobile rulate, disponibile la un avantajos raport pret-calitate si pune la dispozitia vizitatorilor serviciile sale personalizate.

 

Toate articolele

Articole recomandate

Compara

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

Sau logheaza-te cu

Facebook Linkedin Google+

Inregistreaza-te

trimitere date

Aplicatia este momentan disponibila doar pentru platformele iOS si Android.

Trimite-ti aplicatia pe smartphone

Date de contact

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Toate locatiile
  Toate marcile
   Toate modelele

    trimitere date

    Newsletter

    Marca
    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI

    Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

    Am citit "Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal" și sunt de acord cu prelucrarea datelor în condițiile și în scopurile menționate în aceasta.

    În cazul selectării butonului "Nu", datele furnizate prin completarea cererii mele vor fi utilizate de Țiriac Auto S.R.L. exclusiv în scopul prelucrării solicitării mele din acest formular.

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos: