Tiriac Auto lanseaza serviciul “Comanda-ti un test-drive”

Smiley este primul artist autohton care se implica in cadrul campaniei demarate de Tiriac Auto

Tiriac Auto, compania cu cel mai vast portofoliu de marci auto de pe piata autohtona, continua sa inoveze in relatia cu clientii si potentialii clienti, lansand serviciul “Comanda-ti un test drive”.

Prin intermediul acestuia, Tiriac Auto pune la dispozitia celor interesati modelele preferate, in locatia aleasa de clienti, pentru ca acestia sa testeze si sa se convinga de calitatile produselor si serviciilor companiei.

Doritorii pot compara mai multe modele, beneficiind, totodata, de cea mai buna oferta de achizitie de pe piata. In plus, se vor bucura de garantia serviciilor oferite atat inaintea achizitionarii masinii, cat si dupa finalizarea demersului, prin intermediul gamei complete de servicii post-vanzare disponibile in reteaua nationala Tiriac Auto.

Serviciul poate fi accesat completand un formular pe pagina de web www.tiriacauto.ro sau apeland numarul *4141.

Programul “Comanda-ti un test-drive” a devenit popular si in randul artistilor autohtoni, Smiley si echipa HaHaHa Production manifestandu-si dorinta de a testa modele din portofoliul Tiriac Auto, dar si de a pregati o serie de suprize clientilor companiei. Pentru informatii si ilustratii suplimentare, accesati urmatorul material video.

Membrii HaHaHa Production, ghidati de motto-ul “Music is the spirit, smiling is the way to do it!”, vor conduce modele din gama Mecedes-Benz, potrivite personalitatii fiecaruia dintre ei, fie ca vobim de Clasa A, noua Clasa C sau versatilul off-roader GLK.

Pentru mai multe informatii despre portofoliul si serviciile Tiriac Auto, accesati website-ul www.tiriacauto.ro si pagina de Facebook a companiei.

Publicat la: 15.06.2015

Sms