Mercedes-Benz a sustinut Romania in meciul de Cupa Davis cu Slovenia

• Intre 4-6 martie, la intalnirea de Cupa Davis Romania – Slovenia de la Arad, Mercedes-Benz Romania, cu sprijinul Tiriac Auto, a pus la dispozitia organizatorilor si jucatorilor mai multe modele din gama de SUV-uri, Clasa E, Clasa C, Clasa C Coupé si CLA Shooting Break

 

• In 2014, Mercedes-Benz Romania si Federatia Romana de Tenis au incheiat un parteneriat oficial, compania germana fiind un sustinator cu traditie al sportului alb, atat la nivel international, cat si in Romania.

 

Intre 4 si 6 martie, Mercedes-Benz a fost Masina Oficiala a intalnirii de Cupa Davis de la Arad dintre Romania si Slovenia. Echipa Romaniei a invins Slovenia, cu un scor de 4 la 1, calificandu-se in al doilea tur al Grupei 1 din zona Europa-Africa a Cupei Davis. Sambata, 5 martie, victoria din meciul de dublu al lui Horia Tecau si Florin Mergea a stabilit victoria Romaniei, iar ultimele partide de duminica au definitivat infrangerea Sloveniei. 

In calitate de partener oficial al acestei competitii, Mercedes-Benz Romania, cu sprijinul Tiriac Auto, a pus la dispozitia organizatorilor 10 autoturisme - modelele Clasa C, Clasa E, CLA, GLA, noile SUV-uri Mercedes-Benz GLC si GLE, precum si noul model Clasa C Coupé. Modelele acordate se remarca in trafic prin dinamism, design sportiv, agilitate, caracteristici comune cu sportul alb. Autoturismele Mercedes-Benz au stat la dispozitia sportivilor si oficialitatilor pe intreaga durata a meciurilor, asigurand calatorii confortabile si in siguranta.

In primul meci de simplu de vineri, Marius Copil (202 ATP) l-a invins pe Blaz Rola (160 ATP), iar in al doilea, Adrian Ungur (193 ATP) l-a infrant pe Grega Zemlja (181 ATP). Sambata, perechea Tecau - Mergea a trecut de cuplul Blaz Rola - Grega Zemlja, iar duminica, desi Blaz Rola l-a invins pe Adrian Ungur, Marius Copil s-a impus in fata lui Tomislav Ternar. Echipa Romaniei s-a calificat astfel in turul al doilea al Cupei Davis, unde va intalni echipa Spaniei, tot pe teren propriu.

Modelele Mercedes-Benz, la dispozitia sportivilor

Mercedes-Benz Clasa C este de referinta in segmentul sau, prin dotari tehnice inovatoare. Cu un design aerodinamic si un interior ultra-luxos, Clasa C este un simbol al confortului, rafinamentului si elegantei. 

Mercedes-Benz Clasa C Coupé completeaza gama Clasei C, pe langa versiunile Sedan si T-Modell. Cu un look inconfundabil, care imbina perfect traditia si inovatia, Clasa C Coupé fascineaza inca din prima clipa datorita siluetei sportive. 

Noul GLC este un autovehicul activ, distinct si versatil, cu o personalitate puternica. Un autovehicul clasic, inovator, progresist, de incredere si experiementat pentru orice drum. O prezenta puternica pe carosabil, noul model impresioneaza chiar de la partea frontala. Proportiile armonioase si efectele captivante de lumini si umbre ii ofera un aspect puternic. Iar partea din spate a modelului GLC are un aspect sportiv, cu baza lata.

 

 

 

 

Toate articolele

Articole recomandate

Compara

Logheaza-te

Am uitat parola

trimitere date

Sau logheaza-te cu

Facebook Linkedin Google+

Inregistreaza-te

trimitere date

Aplicatia este momentan disponibila doar pentru platformele iOS si Android.

Trimite-ti aplicatia pe smartphone

Date de contact

trimitere date

Important

Începând cu data de 1 noiembrie 2015, serviciile oferite în locaţia Ţiriac Auto din Otopeni, pot fi accesate în cadrul atelierelor din reţeaua de service București:

Ţiriac Auto - Service Ford

Șos. București-Ploiești 42-44,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Jaguar

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mercedes-Benz

Bd. Expoziţiei nr. 2,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Hyundai

Str. Parcului 55-57,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Land Rover

Șos. București-Ploiești 107A,
sector 1

Ţiriac Auto - Service Mitsubishi

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Ţiriac Auto - Service Multibrand

Bd. Expoziţiei nr. 2, sector 1
Șos. Pipera nr. 41, sector 2
Bd. Metalurgiei nr. 70, sector 4

Vezi toate service-urile

Date de contact

Toate locatiile
  Toate marcile
   Toate modelele

    trimitere date

    Newsletter

    Marca
    • FORD
    • HYUNDAI
    • JAGUAR
    • LAND ROVER
    • MERCEDES-BENZ
    • MERCEDES-BENZ
    • MITSUBISHI

    Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

    Am citit "Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal" și sunt de acord cu prelucrarea datelor în condițiile și în scopurile menționate în aceasta.

    În cazul selectării butonului "Nu", datele furnizate prin completarea cererii mele vor fi utilizate de Țiriac Auto S.R.L. exclusiv în scopul prelucrării solicitării mele din acest formular.

    trimitere date

    Date de contact

    Inainte de trimiterea cererii va rugam sa completati formularul de mai jos: